•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ramonesi će dobiti i igrani film

Linda Ramone, udovica Johnnyja Ramonea, najavila je u intervijuu za Rolling Stone film o legendarnim američkim pankerima The Ramones.

"Trenutno primam ponude za snimanje filma o Ramonesima“, izjavila je Linda Ramone i dodala kako trenutno ne zna ništa više o samom projektu i šta bi trebao biti fokus filmske priče, odnosno hoće li se film baviti počecima benda ili Johnnyjem i njegovom biografijom "Commando“.

"Bilo bi lepo snimiti film o Ramonesima. Snimiću jedan, šta god da se desilo. Možda će se više bazirati na "Commandu“, upravo radim na tome. Razgovaramo, što je uvek zabavno“, rekla je Linda i dodala kako bi u glavnoj ulozi najviše volela da vidi Johnnyja Deppa.

Poslednji veći filmski projekat vezan za Ramonese bio je dokumentarni film "End Of Century“ iz 2003. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu