•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rasel Krou u ekipi Marvelovog filma

Glumac Rasel Krou navodno se pridružio glumačkoj postavi marvelovog filma “Thor:Love and Thunder” u strogo tajnoj kameo ulozi.

Krou se pridružio glumačkoj postavi a njegova uloga otkrivena je nakon što je glumac primećen sa glumačkom ekipom i ekipom na Australijskoj ragbi utakmici.

Marvel je navodno planirao kriti njegovu ulogu do premijere, kako bi iznenadio gledaoce “zabavnom kameo ulogom”, ali sada će se fanovi sigurno pitati koga glumi poznati veteran u filmu čija se premijera očekuje 2022. godine.

Marvel Studios najavili su svoju fazu 4 za 2019. godinu, a nakon mnogih promjena uzrokovanih pandemijom COVID-19, Marvel Cinematic Universe počinje se vraćati na pravi put. To uključuje i nastavak snimanja na nekoliko projekata, poput “Thor: Love and Thunder”.

Marvel je ovaj film najavio u San Diego Comic-Conu pre dve godine sa Taikom Vaititiem koja se vraća kao režiser i Krisom Hemsvortom kao glavnom zvezdom.

Četvrti Thor film već se može pohvaliti jednim od najboljih ansambala za “solo” MCU film do sada. Tes Tompson vraća se kao Valkira, tu je ponovo Natali Portman, kao Džejn Foster koja se pretvara u žensku verziju Boga Groma poznatu kao Mighty Thor.

Među glumcima su i Met Dejmon koji glumi Lokija, i Sem Nil igra Odina. Čuveni oskarovac Kristijan Bejl pridružio se MCU-u glumeći u “Thor: Love and Thunder” negativca Gora, poznatog i kao The God Butcher. Film će takođe uključivati ​​nastupe svih trenutnih članova “Guardians of the Galaxy” i Ledi Sif (Jaimie Alexander). Među ostalim novim članovima glumačke ekipe je Melisa Mekarti kao lažna Hela, a sada se čini da će u ekipi biti i Krou.

Naravno fanovi Marvela već su počeli nagađati koga bi Rasel mogao glumiti, a već postoje da glumi Odinovog brata Borsona, Torovog polubrata Baldera Hrabrog ili buduću verziju starog Tora, ali ipak moramo pričekati 2022. da bismo to saznali.

Podeli:



Preporucujemo