•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Raskinuli Džejmi Foks i Kejti Holms

Glumac Džejmi Foks je već nekoliko godina u vezi sa kolegenicom Kejti Holms.

I dok su pre dva meseca kružile vesti da će se par konačno venčati, na zabavi koju su nakon dodele Oskara organizovali Bijonse i Džej Zi isplivali su novi detalji.

Izvor za US weekly kaže kako je ranije tog dana tokom dobrotvorne gala večeri Džejmi rekao kako je slobodan.

Glumac je na dobrotvornom događaju u Los Anđelesu koji pomaže dečje bolnice imao svoj polučasovni monolog u kojem se dotakao veza.

"Dok je govorio o oženjenim i slobodnim muškarcima, sebe je okarakterisao kao slobodnog", kaže izvor.

Istog dana Džejmi se pojavio i na zabavi Veniti fera sa glumicom Džesikom Šor pa je to dodatno podstaklo sumnje da je par izgleda raskinuo.

Kejti i Džejmi bili su zajedno od 2013. godine. Dugo su vezu krili od javnosti jer Kejti, navodno, nije smela da ima dečka nekoliko godina od rastanka od glumca Toma Kruza jer ju je on na razvodu uslovio da pet godina ne sme da ima novog partnera jer bi u suprotnom mogla da ostane bez svega.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....