•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Raspisan konkurs za najbolje obrade čuvene numere iz kultne serije “Složna braća”

ETM Produkcija raspisala je konkurs za odabir 12 najboljih i najkreativnijih obrada naslovne numere kultne serije “Složna braća” koje će postati buduće odjavne špice i novi soundtrack koji će obeležiti novu sezonu istoimene serije, čije je snimanje počelo 15. maja u studiju u Šimanovcima.

Konkurs je otvoren i snimke je potrebno poslati najkasnije do 15. juna. Poziv je upućen svim afirmisanim i neafirmisanim bendovima, autorima, cover muzičarima i solistima, mladim i talentovanim umetnicima širom regiona koji će dobiti priliku da se njihova obrada ove numere nađe u novoj sezoni TV serije koja nosi naziv “Složna Braća – The Nekst Đeneration”.

Odabrani izvođači imaće mogućnost da svoju obradu snime u profesionalnom muzičkom studiju i da snime video spot na originalnom setu serije, uz druženje sa filmskom ekipom i glumcima.

Žiri koji ce odlučivati o pobednicima, sastavljen je od naših proslavljenih muzičara Dr Neleta Karajlića, Bojana Ivkovića i Nevene Filipović.

Potrebno je da učesnici konkursa na drugačiji, originalan i kreativan način snime obradu čuvene numere u vidu audio ili video zapisa u trajanju do 2 minuta, u žanrovskom maniru po slobodnom izboru. Kompozicije mogu biti izvedene u jazz, pank, rock ’n roll, folk ili bilo kom drugom žanru. Važno je naglasiti da snimak ne mora biti studijski, a obradu bi trebalo započeti dobro poznatim refrenom: “U kafani složna braća..“ Snimak je zajedno sa kratkom biografijom, potrebno poslati na e-mail ajpokidaj@gmail.com.

Scenario serije i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću. U seriji igra impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Zoranom Cvijanovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, dr Neletom Karajlićem i drugima. Za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM produkcija.

Foto: PROMO

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu