•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rastali se Džoni Dep i Vanesa Paradi posle 14 godina veze

Da je u Holivudu sve moguće pokazuje i slučaj glumačko-muzičkog bračnog para, Džoni Dep i Vanesa Paradi koji su se prijateljski rastali posle 14 godina ljubavne veze. Glasine o raskidu su krenule početkom godine, ali ih je Dep demantovao. Dep (49), počeo je da se viđa sa Vanesom Paradi (39) posle raskida sa supermodelom Kejt Mos 1998. godine. Dep i Paradi imaju dvoje dece: 13-godišnju Lili Rouz i devetogodišnjeg Džeka i živeli su u Francuskoj, Los Anđelesu i na privatnom karipskom ostrvu.

Par se nikada nije venčao iako je Dep jednom bio oženjen, i to u periodu od 1983. do 1985. sa Lor En Alison. Glumac se zabavljao i sa glumicom Vinonom Rajder početkom 1990-ih. Dep je postao poznat još 1980-ih serijom "21 Jump Street" i potom ulogama u filmovima "Doni Brasko", "Čokolada" i serijalu "Pirati sa Kariba". Glumac je poznat i kao "muza" reditelja Tima Bartona sa kojim je sarađivao na više filmova uključujući "Edvarda Makazorukog", "Uspavana dolina" i "Alisa u Zemlji čuda". Vanesa Paradi najpoznatija je po hitovima "Joe le taxi", "Be My Baby".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...