•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Razbijač Ralf' dobija nastavak?

Disney navodno radi na nastavku njihove uspešne animirane avanture - filmu 'Razbijač Ralf'.

Kompozitor Henry Jackman, koji je napisao muzilu za film koji je izašao 2012., u intervjuu za Collider vezano za film 'Kapetan Amerika: Zimski ratnik' među ostalim je rekao kako se Disney nalazi u ranom stadijumu stvaranja nastavka za film 'Razbijač Ralf'. Ali više od toga nije želeo da otkrije.

"Ne mogu vam više reći. Ne zato jer sam sramežljiv ali verujem da je ta priča već službena. Međutim ne znam ništa više osim da se piše scenario. I bio bih vrlo začuđen da ga ne naprave. Ne kažem to zbog sebe, zaboravite na muziku. Smatram da je film sam po sebi bio fantastično maštovit i neverovatno kreativan.", rekao je Jackman.

'Razbijač Ralf' je zaradio 470 miliona dolara na bioskopskim blagajnama i zaradio je i nominaciju za Oscara za najbolji animirani film. Glas Ralphu, glavnom liku kojem je dosadilo da bude negativac u video igrici i kreće u avanturu kako bi dokazao da je i on pravi junak, pozajmio je John C. Reilly, a uz njega su tu još bili i Sarah Silverman, Jack McBryer i Jane Lynch.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...