•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Razvodi li se Angelina Jolie na nagovor Johnnyja Deppa?

Kako izveštava The Sun, Angelina Jolie je, dok se priprema za razvod od Brada Pitta, našla utehu u nedavno razvedenom Johnnyju Deppu.

Izvori bliski glumici navode kako je ona ostala u veoma bliskim odnosima s Deppom još od zajedničkog rada na filmu "The Tourist" 2009. godine.

Angelina je Deppu bila podrška i tokom njegovog nedavnog ljubavnog i bračnog kraha sa suprugom Amber Heard. Za brakorazvodnu parnicu Jolie je angažovala istu advokaticu kao i Johhny Lauru Wasser, i to na njegovu preporuku.

"Angelina je oduvek obožavala Johhnyja, čak i pre nego što su dobili glavne uloge u filmu. Videlo se na setu kako su se pronašli. Bilo je glasina kako je on nju privlačio kao muškarac, a negde u to vreme je izjavila i kako vernost u vezi nije od velikog značaja", rekao je anonimni izvor blizak Angelini.

Njih dvoje su očigledno ostali u kontaktu i razmenjivali bračna iskustva. Njeni prijatelji veruju kako je ideja o njenom razvodu od Brada došla upravo od Johnnyja i nisu sigurni šta bi se moglo desiti između njih nakon konačnog Angelininog razvoda.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu