•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reakcije Avengers: Endgame fanova održaće nas u bez bioskopskim vremenima

Prošlo je skoro godinu dana od kada se Avengers: Endgame pojavio u bioskopima, ali zahvalјujući bootleg snimcima, uvek ćemo imati reagovanje publike na Marvel Cinematic Universe finale u stvarnom vremenu.

Korisnik Twitter-a Scott Gustin ponovo je predstavio neke od tih snimaka na Twitter-u, a viralnost svakog od njih pokazuje koliko su još uvek upečatlјivi ovi trenuci. Barem kad ih prate fanovi koji vrište.

Gustin je takođe objavio izvor njegovih klipova, ako želite da pogledate čitavih 40 minuta reakcija publike uživo na Avengers: Endgame.

Ovo bi takođe trebalo da pruži neki uvid u to zašto je Disney odložio Black Widow sve do novembra. Marvel Studios gradi njegove najveće trenutke na energiji reakcija u zajednici uživo - i želi javnosti da pruži dovolјno vremena da se opet navikne na odlazak u bioskope.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...