•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reboot Doom-a biće krvaviji od originala

Doom je legendarna igračka franšiza koja je učinila pucačine iz prvog lica jednim od najdominantnijih žanrova u svetu igara. Priča o prati marinca - nazvanog Doomguy - zarobljenog na bazi na Marsu i mora da puca, udara i probija se kroz horde okrutnih demona.

Ubrzani tempo igre i krvavi masakr prvobitne igre učinili su to instant klasikom, a franšiza je i dalje jaka i danas. Visoko budžetski film u kojem glumi Dwayne Johnson je objavljen još davne 2005. godine, i dok je film okupljao sve veću bazu obožavaoca poslednjih godina, prvobitno je dobio loše kritike i nije uspeo da povrati svoj budžet. Nedavno je objavljeno da je Universal stavio pravo na DVD reboot franšize, sa Amy Manson (Once Upon a Time) koja je preuzela vodeću ulogu.

Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege) preuzima dužnosti režiranja, a film je nedavno zavrsio proizvodnju u Bugarskoj. Svi fanovi Doom-a koji su bili zabrinuti da film može da smanji krvavost izvornog materijala ne treba da brinu, jer je režiser nedavno na svom Twitter nalogu počeo da objavljuje setove fotografija koje pokazuju da film neće biti oštećen na tom polju.

Neki obožavaoci su razočarani vestima o novom Doom-u koji će direktno ići na video izdanje, ali bilo je mnogo čvrstih akcija i horor filmova koji su zaobišli bioskope poslednjih godina, pa je važno zadržati otvoren um o projektu. S obzirom na uspeh 2016. Doom igre Universal je verovatno video da je i dalje ima aktivnu bazu obožavaoca za franšizu, ali nakon finansijskog razočarenja poslednjeg filma, želeo je da je igra na sigurno sa niže budžetskim reboot-om.

Dwayne Johnson je nedavno ismevao njegovu verziju Doom-a dok je promovisao svoju drugu adaptaciju video igrica Rampage, nazivajući ga smrdljivim. Zvanični Twitter nalog Dooma je lansirao šaljiv odgovor na njegovu senku. Doom 2005 je bio kontroverzan među obožavaocima zbog odbacivanja Hell ugla iz igrice i čineći monstrume rezultatom eksperimenta. Novi film će biti potpun reboot, međutim, nadamo se da će taj ugao obnovljen.
Doom još uvek nema datum izdavanja, ali ćemo vas obaveštavati kako budu dolazile novije informacije.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu