•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Red Dawn (2012)

Akcijska pustolovna drama od reditelja Dana Bradleya, kojem je ovo rediteljski debi. Radnja prati grupicu tinejdžera koji pokušavaju spasiti grad od invazije severno-korejskih vojnika. Je li vam radnja možda poznata? To je zato što je ovo rimejk istoimenog filma iz 1964. godine. (doduše u originalu su negativci bili Rusi, ne Korejanci), a sličnu radnju je imao Australijski film Tomorrow, When the War Began.

Reditelj, Dan Bradley je pekao svoj svoj zanat kao pomoćni reditelj (ta funkcija se još zove i reditelj druge ekipe) na filmovima: Mission: Impossible – Ghost Protocol, Spider-Man 2, The Bourne Supremacy, Superman Returns, Spider-Man 3, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull itd... Pomoćni reditelj obično po uputstvima glavnog reditelja samostalno režira pojedine delove filma. Ova se funkcija poverava iskusnom pomoćniku reditelja uvek kada se oceni da bi njegovo učestvovanje bilo korisno i ekonomično za kvalitet filma, skraćivanje vremena snimanja filma i smanjivanja troškova proizvodnje, a često se pomoćni reditelji angažuju za masovne scene, podvodne scene, scene sa specijalnim efektima i sl. dok se glavni reditelji bave glumcima i scenama sa dijalozima.

U glavnim ulogama su: Chris Hemsworth, Jeffrey Dean Morgan, Josh Hutcherson, Adrianne Palicki, Will Yun Lee, Matt Gerald i Isabel Lucas. Scenarij potpisuju Carl Ellsworth, ali i scenaristi orginala Kevin Reynolds i John Milius. Producenti su: Beau Flynn, Kevin Halloran, Tripp Vinson i Vincent Newman.

Žanr:akcija
Godina:2012
Reziser:Dan Bradley
Scenario:Carl Ellsworth
Uloge:Chris Hemsworth, Isabel Lucas, Josh Hutcherson
Uzrast:PG-13
Studio: FilmDistrict
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...