•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Red Tails (2012)

“Red Tails” je ratni film koji je režirao Anthony Hemingway, po scenariju John-a Ridley-ja i Aaron-a McGruder-a. Priča koju je Ridley napisao je inspirisana istinitim događajima, George Lucas je izvršni producent čitavog projekta.

Film “Red Tails” je zasnovan na priči o grupi afro-amerikanaca koji služe vojnu službu u avijaciji tokom Drugog svetskog rata. Zvezde ovog filma su glumac Cuba Gooding, Jr. i Terrence Howard.

Ovaj film je istorijska drama o "Tuskegee Airmen", prvim afro-američkim vojnim pilotima koji su služili svoju vojnu službu tokom Drugog svetskog rata. Ovaj film donosi veliki broj scena borbe u vazduhu. Ovde avioni dolaze blizu tla, a brda u Italiji ostavljaju za sobom. Čini se da glumci zaista lete, da se suočavaju sa neprijateljima, a čak i bombarduju nekoliko nacističkih aviona.

“Tuskegee Airmen” su zapravo bili grupa afro – američkih borbenih pilota koji su bili trenirani i dostigli slavu u akciji zbog svojih veština. U ovom filmu je naglašena akcija i ovo je ratni triler. “Red Tails” je zabavan film i uživaćete u scenama letenja. Scene borbe su uzbudljive i urađene jako dobro. Upravo to čini da verujemo da su piloti pravi heroji i da su jako vešti i hrabri.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:akcija, avantura, drama
Godina:2012
Reziser:Anthony Hemingway
Scenario:John Ridley
Uloge:Cuba Gooding Jr., Gerald McRaney, David Oyelowo
Uzrast:PG-13
Box office:19
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Website:www.redtails2012.com/
Jezik:engleski
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...