•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reditelj ‘Ratnika’ radi rimejk filma ‘Nikome ni reč’

Američka verzija odličnog francuskog trilera 'Ne le dis à personne' (Nikome ni reč), koju je trebao da režira Ben Affleck, verovatno će završiti u rukama Gavina O’Connora, režisera koji stoji iza dirljive sportske drame 'Warrior'.

Doktor-udovac iznenada se ponovno nađe u centru policijske istrage oko misterioznog ubistva njegove supruge kad, 8 godina nakon njene smrti, slučaj biva ponovno otvoren zbog novoiskopanih leševa. Do pravog zapleta dolazi, međutim, kad mu u e-mail sanduče stigne fotografija žene koja izgleda baš poput njegove neprežaljene žene, žive i zdrave. Guillaume Canet režirao je original, a scenario za rimejk je navodno već napisao Chris Terrio.

Kvalitetan i obećavajuči film je u najavi, scenarista nije neki amater, a reditelj se već dokazao. Ostaje pitanje glavnog glumca, koji na leđima mora da iznese film.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu