•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reditelj filma 'Laid to Rest' režira 'Chopping Mall'!

O, glupog li filma taj „Laid to Rest“! Da nije toliko zasmejao bilo bi neozbiljno razmišljati o njemu, a ovako... sada će se reditelj Robert Hall latiti slešera iz osamdesetih, koji čak ni tada nije imao vrednost slešera, „Chopping Mall“, i prilagoditi ga za narednu godinu.

Hall i Kevin Bocarde produciraće, a i napisaće film za proleće 2012.

Original je bio produciran od strane Rogera Cormana i njegove žene Julie (odmah treba da bude jasno i kakavog je kvaliteta bio film, a to zanošenje da je Corman od nekakvog značaja za istoriju holivudskog filma je sasvim bez osnova bez obzira koji glumci i kakvi reditelji su izašli iz njegovog studija. Da nisu iz njegovog, iz nekog drugog bi. Restoran koji posećuju Bjork, Mick Jagger ili Elton John poznat je po njima, ne po restoranu. Činjenica.)

Radnja je više nego jednostavna. Grupa tinejdžera. Šoping Centar. Nemoguć izlaz. U njemu manijaklani ko? Robot!

Naravno, producenti kažu da neće biti izravni rimejk već više kao odavanje počasti Cormanu i uvećanje prvobitne ideje filma.

Corman je skoro dobio rimejk sa Jasonom Stathamom „Death Race“, kao i prošlogodišnje pirane, ali i predstojeće „Piranha 3DD.“

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...