•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reese Witherspoon: Imam neverovatan talenat i dosta mi je uloga supruga i nečijih devojaka

Reese Witherspoon i Nicole Kidman se nadaju da će njihova serija "Big Little Lies", koja će se uskoro početi da prikazuje na kanalu HBO, biti jedan mali korak prema velikim promenama u Hollywoodu. Njihova želja je da žene dobijaju više uloga.

Oskarovke su izvršne producentice filma, zajedno sa Jean-Marcom Valléem ("Wild"), Davidom E. Kelleyjem ("Ally McBeal") i Brunom Papandrea ("Gone Girl").

Serija se temelji na istoimenom romanu Liane Moriarty, a fokus je na grupi majki iz Montereya čija se prošlost i budućnost isprepliću, uz misteriju ubistva. U seriji glume i Shailene Woodley i Zoe Kravitz.

"Zadivljujući deo je bio kopati duboko u živote žena. Nije to bilo o dobrim ili lošim karakteristikama, scenario je pokazao svaki spektar i svaku boju ženskih života", kazala je Witherspoon.

Kidman je kazala da je priča jedna od onih u kojoj žene podržavaju jedne druge, što ja za nju i Witherspoon bilo jako važno.

"Jako sam strastvena kada je produkcija u pitanju jer se stvari moraju menjati. Vreme je da u filmu viđamo žene onakve kakve jesu. Osećam se kao žena neverovatnog talenta koja konstantno glumi supruge i nečije devojke. Dosta mi je toga", kazala je Witherspoon.

Kidman je kazala da se vrlo retko dešava da su svi želeli priliku za jednu od pet uloga u seriji.

"Big Little Lies" premijerno će biti prikazana 19. februara na HBO-u.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...