•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reese Witherspoon producira film 'The Outliers'

Glumica Reese Witherspoon, osim glume, ozbiljno se počela baviti i produkcijom tako da će adaptacija nadolazeće trilogije pod nazivom 'The Outliers' biti najnoviji film(ovi) koji će ona producirati.

Witherspoon će tako snage udružiti sa filmskim studijom Lionsgate kako bi realizovala filmsko uobličenje trilogije autorke Kimberly McCreight.

Naime, njena prva knjiga pojaviće se tek 2015. godine čija je radnja fokusirana na devojku čiji najbolji prijatelj misteriozno nestane pa se potom pojavi s neobičnom grupom ljudi pod imenom Outliers. Oni tvrde kako mogu na poseban način iskoristiti moć ljudske intuicije, ali kada im se i ona pridruži u grupu, uskoro shvata kako je svoj život opasno stavila na kocku.

Poznato je i to kako Witherspoon nećemo u videti u nekoj od uloga u filmu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...