•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rekvijem za preživele - Finale serije Fear the Walking Dead večeras u 22:00

Poslednja epzoda serije Fear the Walking Dead (El Matadero), proglašena je za najgledaju do sada. Ako to uzmemo u obzir teško je poverovati da će dvoepizodna završnica, koja nas večeras u 22:00 očekuje na malim ekranima, nadmašiti ovaj rekord. Ili ipak nije?

Kraj treće sezone svojevrsna je prekretnica, a znamo da se za samo finale sprema eskalacija katastrofalnih događaja koji će pripremiti teren za 4. sezonu. Ostaje nada da će naši omiljeni junaci preživeti – mada je svima koji prate Fear the Walking Dead jasno da to nije moguće. Pripremite se da kažete zbogom onima koji će stradati.

Nema više izgovora. Čak i ako nisi kriv. Bila je to pogreša procena, nisi se našao na pravom mestu u pravo vreme. Ali to više nije važno. Nije važno šta se desilo. Važno je kako drugi to vide. Ima li načina da pobegneš kada se vrata za tobom zatvore?

- Bio si sa mojom Ofelijom kada su je ujeli?

- Ne. Nisam.

- Zar nisu svi bili zarobljeni u bunkeru?

- Većina jeste, ja sam bio napolju, pokušavao sam da zaustavim hordu.

- Bio si napolju?

- Da.

- Znao si šta se sprema.

- Ne, sve dok nije bilo prekasno.

- Kako si mogao da ne shvatiš šta se dešava.

- Pa, došli su sa više strana, Troy je video, onda je došao i upozorio me. Mislili smo da možemo da ih odvučemo na drugu stranu, ali dok smo došli do njih, bili su preblizu, bilo ih je previše i bilo je prekasno. Ali Ofelija je bila u bunkeru sa Alyciom... Ofelija joj je spasila život...

A ako ste slučajno propustili neku epizodu, ne očavajate. Već za vikend (21. i 22. oktobra) moći ćete da nadoknadite propušteno, jer će AMC emitovati maraton treće sezone.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...