•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rent (2005)

Tokom celog filma, Columbus Home Alone, pokušava pomoću 10 godina starih promašenih hitova da uhvati ritam. Sentimentalnost kojom je film ispunjen, ne zadire u srž Renta.

Dotiče se narkomanije, side i seksualnosti, a trebalo bi da se drži čarobnjaka i sličnih, jer da li bi Robin Williams kao Jade Goody mogao da bude Mastermind? Teško!

Stvarno šteta, kada se prisetimo ekipe iz originalne pozorišne verzije, Dawsona kao narkića plesača po imenu Mimi i angažovanje Tayea Diggsa u skoro sasvim dobroj ulozi gazde Bennyja, oni nude dobar provod. Bez ikakve sumnje oni jako dobro funkcionišu na pozornici, ali ovde vas podsećaju na sve manjkavosti koje proisteknu iz situacije kada u isti glas želite da kažete opera i rok.

Srećom, da se priča pojača, muzika se smanji: Columbusa i glumce Pascala i Rappa uživanje je slušati. U jednom momentu, Pascal će, kao da se brani, red o likovima: "Nije baš da su ovi momci potpuni gubitnici koji neželeda nadu posao, oni su jednostavno žrtve prijateljstva."Ovo brbljanje je, iskreno rečeno, zabavnije od samog filma. I ako, kojim slučajem, izdržite još neku od numera iz filma, znajte da postoji još pet scena sa numerama koje nisu montirane do kraja.

Žanr:drama, muzi;ki, romansa
Godina:2005
Reziser:Chris Columbus
Scenario:Stephen Chbosky
Uloge:Taye Diggs, Wilson Jermaine Heredia, Rosario Dawson
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio: Rent Productions LLC
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:135 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu