•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 17. do 23. septembra

Ove nedelje se na repertaoru nalaze četiri nova naslova i Ladies night događaj:

  1. ,,After: Posle sudara” - Nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Ane Tod koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive. Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tesa i Hardin moraju da pronađu način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne priznaje granice zaista opstati? Tesa polako počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve. Hardin shvata da nema šta da izgubi – osim nje. Da li je zaista spreman da se promeni zbog ljubavi? Koliko je ona spremna da oprosti i, još važnije,sviđa li joj se zaista slika budućnosti s Hardinom?

Trejler filma: https://youtu.be/b_ELueodhq4

  1. ,,Rat s dekom” - Piter (Ouks Fegli) i njegov deka Džek (Robert Deniro) bili su veoma bliski, ali kada se deka useli kod njegove porodice, Piter je prisiljen da se odrekne svoje najvrednije imovine, spavaće sobe. Piter ni od čega neće prezati kako bi povratio svoju sobu, smišljajući s prijateljima niz smicalica kako bi ga isterao.
    Ali, deka se ne predaje tako lako i vrlo brzo dolazi do sveopšteg rata.

Trejler filma: https://youtu.be/bMwuOHajsvk

  1. „Snežana i sedam patuljaka“ - Ovoga puta čarolija se ne skriva u jabuci nego u magičnoj crvenoj cipelici pomoću koje će se princeza osloboditi kletve koja ju je pretvorila u patuljka! Velika avantura, puna smeha.

Trejler filma: https://youtu.be/lNwscMzxfm4

  1. „Veličanstveni gubitnici“ - Da bi povratili izgubljeni novac i osvetili se onima koji su im crkavicu izbili iz džepa, seljani se udružuju i kuju pakleni plan... Tokom argentinske ekonomske krize (1998-2002), grupa prijatelja iz malog grada objedinjuje svoju ušteđevinu kako bi ponovo pokrenuli poljoprivrednu zadrugu. Dan nakon što su deponovali novac u banku, argentinski bankarski sistem propada, a oni sve gube. Ubrzo saznaju da nisu samo žrtve ekonomske krize, već da su beskrupulozni advokat i bankarski menadžer iskoristili tešku situaciju u zemlji kako bi ih prevarili.

Trrejler filma: https://youtu.be/RWHvbbVQ6A8

Ladies Night događaj - Da li je ljubav dovoljno jaka da nadvlada prošlost, saznaćemo u četvrtak 17. septembra od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu, u nastavku globalnog fenomena koji nas je ostavio bez daha. Film ,,After: Posle sudara” donosi nam još više drame, ali i ljubavi i romantike, kao i dugoiščekivani odgovor na pitanje da li će Tesa i Hardin uspeti da prebrode sve prepreke na svom putu. Uz odgovore na sva pitanja koja su ostavila milione gledalaca širom planete u neizvesnosti ovo će biti Ladies Nught za pamćenje. Izdavačka kuća „Čarobna knjiga“, obradovaće po 5 najsrećnijih dama u Cineplexx Niš bioskopu romanom „After: Posle sudara“, da se i nakon odgledanog filma još jednom podsete ove uzbudljive priče.

ČETVRTAK 17. SEPTEMBAR / PETAK 18. SEPTEMBAR / UTORAK 22. SEPTEMBAR

After: Posle sudara – 15:30, 17:45, 20:00

Rat sa dekom – 19:15

Snežana i sedam patuljaka SINH – 15:15, 17:15

Veličanstveni gubitnici – 21:20

Mulan TITL – 21:50

Mulan TITL 3D – 17:00, 19:30

Van kontrole – 22:15

Tenet –16:00, 19:00

Novi mutanti – 15:00

SUBOTA 19. SEPTEMBAR / NEDELJA 20. SEPTEMBAR

After: Posle sudara – 15:30, 17:45, 20:00

Rat sa dekom – 19:15

Snežana i sedam patuljaka SINH – 13:30,15:15, 17:15

Veličanstveni gubitnici – 21:20

Mulan TITL – 14:40, 21:50

Mulan TITL 3D – 12:15,17:00, 19:30

Van kontrole – 22:15

Tenet –16:00, 19:00, 22:00

Novi mutanti – 15:00

Podeli:



Preporucujemo