•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 23. juna do 29. juna

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova naslova i jedan događaj:

  1. „Malci 2 - Gruov početak“ – Pretpremijerno u Cineplexx Niš bioskopu. U jeku sedamdesetih godina prošlog veka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru (Stiv Karel) odrasta u predgrađu. Veliki fan super-grupe super-zlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vernih podanika, Malaca. Zajedno, Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju veštine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.

Kada je grupa zlikovaca svrgla svog vođu, legendarnog borca Vilija Kobru (Alan Arkin), Gru dobija priliku da postane njihov član. Intervju ne prolazi dobro (da tako kažemo), a postaće još gore kada ih Gru nadmudri i time postane njihov smrtni neprijatelj. Dok je u bekstvu, Gru će se obratiti za pomoć najneočekivanijoj osobi, Viliju Kobri i otkriće da je čak i lošim momcima potrebna pomoć prijatelja.

Trejler filma: https://youtu.be/u4xxQlEckig

2.„Crni telefon“ – Telefon ne radi. Ali zvoni. Reditelj Skot Derikson vraća se svojim korenima užasa i ponovo se spaja sa partnerima iz studija Blumhouse, sa novim horor trilerom. Finija Šoa, stidljivog, ali pametnog 13-godišnjeg dečaka, oteo je sadistički ubica i zarobio u zvučno izolovanom podrumu gde vrištanje nema nikakve svrhe. Kada isključeni telefon na zidu počne da zvoni, Fini otkriva da može da čuje glasove prethodnih žrtava ubice. Oni su mrtvi ali trude se da ono što se dogodilo njima, ne zadesi i Finija..

Trejler filma: https://youtu.be/Zf6Co6bN35M

  • ·Elvis night događaj u svim Cineplexx bioskopima – četvrtak, 23. jun od 20 časova

Novi film vizionarskog i za nagradu Oskar nominovanog reditelja Baza Lurmana ,,Elvis“ očekuje vas na specijalnoj večeri posvećenoj ,,kraju rokenrola“ u Cineplexx bioskopima, u četvrtak, 23. juna od 20 časova. Za sve posetioce pripremili smo poklon poster filma.

Partner Cineplexx bioskopa, Laguna, obezbedio je po tri izdanja knjige ,,Biti Elvis“ za najsrećnije, koja temeljno i bespoštedno istražuje neumerenost i nerazumnost koje prate mit o Elvisu, slaveći na kraju njegovu besmrtnost.

Od prve Elvisove pesme „Heartbreak Hotel” januara 1956. u istoriji muzike više ništa nije bilo isto, a prva pesma ,,kralja roka” postala je najveći hit. Njegov način izvođenja i energični pokreti učinili su ga jednim od najpopularnijih izvođača, ali je ostao upamćen kao i jedan od najkontroverznijih.

U Cineplexx bioskopima očekuje vas nastup DJ-a koji će uz mixeve numera originalnog sountracka koji su radili neki od najvećeih muzičara današnjice, kao što su Maneskin, Dodža Ket, Eminem, Tame Impala, Kris Ajzak, Cee Lo Green, Swae Lee, Diplo i mnogi drugi, doneti sjajnu atmosferu pred film, kao i piće dobrodošlice.

Vidimo se na večeri posvećenoj kultnoj ikoni!

Ulaznice su prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo