•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar Kupina bioskopa od 18-24.12.

NAREDNE NEDELJE U BIOSKOPU KUPINA POGLEDAJTE 3D SPEKTAKLE EGZODUS: BOGOVI I KRALJEVI I HOBIT: BITKA PET ARMIJA I NASMEJTE SE UZ SIMPATČNOG MEDU PEDDINGTON-a!

EGZODUS: BOGOVI I KRALJEVI
Mojsije izvodi Jevreje iz Egipta na slobodu u obećanu zemlju, nakon sukoba sa egipatskim faraonom Ramzesom II. Priča filma je zasnovana na Knjizi Izlaska, koja je deo Starog zaveta. Poznatom holivudskom reditelju Ridliju Skotu je bilo bitno da prikaže manje poznate detalje iz žibota Mojsija i Ramzesa II. Film je sniman u Španiji, Maroku i Engleskoj.

HOBIT: BITKA PET ARMIJA
Odlučujuća bitka u Međuzemlju vodi se krajem 2941. godine i trećeg doba ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Šmauga, koga je poznata družina u prethodnom nastavku proterala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada, ova neman će biti stalna pretnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Torin biti opsednut ponovo osvojenim blagom, Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Međuzemlja prepoznati pravu opasnost koja dolazi u liku Saurona.

PEDDINGTON
Ekranizaciju kultne engleske serije slikovnica za decu predškolskog uzrasta, čiji je glavni lik meda koji više od pet decenija oduševljava decu širom sveta. Simpatični Pedington je već godinama klasični lik dečje književnosti. Ovaj peruanski medvedić svoje londonske avanture započinje kada se nađe sam i izgubljen na stanici Pedington. Aii, sreća će mu se osmehnuti kada ga pronađe porodicy Braun.
SINHRONIZOVANO!

Za više informacija posetite sajt www.kupinafilm.rs/bioskop ili pozovite 520-434.

KOMPLETAN REPERTOAR KUPINA BIOSKOPA ZAINTERESOVANI MOGU POGLEDATI NA NAŠEM SAJTU:

RADNI DAN
10.00 Hobit: Bitka pet armija
11.30 Hobit: Bitka pet armija
13.00
Hobit: Bitka pet armija
14.30 Hobit: Bitka pet armija 145'
14.30 Hobit: Bitka pet armija
16.30 Pingvini sa Madagaskara
17.45 Meda Pedington
18.15 Hobit: Bitka pet armija
19.30 Hobit: Bitka pet armija
21.00 Hobit: Bitka pet armija
22.00 Egzodus: Bogovi i kraljevi

VIKEND
SALA 1
11.30 Meda Pedington
12.30 Hobit: Bitka pet armija
< /span> 13.00 Spasavanje Deda Mraza 3D
14.30 Meda Pedington
15.00 Hobit: Bitka pet armija
16.30 Pingvini sa Madagaskara
17.45 Meda Pedington
18.15 Hobit: Bitka pet armija
19.30 Hobit: Bitka pet armija
21.00 Hobit: Bitka pet armija
22.00 Egzodus: Bogovi i kraljevi

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu