•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar Kupina bioskopa od 18. do 24. aprila 2013.

ZABORAV premijera - Tom Kruz igra glavnu ulogu u filmu “Zaborav”, originalnom i inovativnom filmskom događaju koji nam stiže od reditelja filma “TRON: legat” i producenta filma “Uspon planete majmuna”. U spektakularnoj Zemlji budućnosti koja se razvila do neprepoznatljivosti, suočavanje jednog čoveka s prošlošću dovešće ga do puta iskupljenja i otkrića dok se u isto vreme bude borio da sačuva čovečanstvo. Film će se igrati u terminu od 21.00 h.

UTOČIŠTE premijera - Uzbudljiva i napeta priča o borbi jedne žene da ponovo zavoli, “Utočište” je zasnovano na romanu Nikolasa Sparksa, najprodavanijeg autora koji stoji iza hit filmova “Beležnica” i “Dragi Džon”. Kad misteriozna mlada žena stigne u mali grad u Severnoj Karolini, njena nevoljnost da se pridruži blisko povezanoj zajednici podići će pitanja o njenoj prošlosti. Ona će polako početi da “pušta korene” i skupiće hrabrosti da započne vezu sa Aleksom, udovcem s dvoje dece. Ali mračne tajne počinju da ugrožavaju njen novi život toliko da će biti primorana da ponovo otkrije značenje reči “žrtva” i da se osloni na snagu ljubavi u ovom duboko potresnom ljubavnom trileru.
Film je na repetoaru od 19.00 h.

DŽEK UBICA DIVOVA 3D - Film „Džek ubica divova“ nam donosi pricu o drevnom ratu koji je poceo kada je mladi poljoprivredni radnik nesvesno otvorio vrata našeg sveta zastrašujucoj rasi divova. Slobodni na Zemlji prvi put posle vekova, divovi nastoje da povrate zemlju koju su nekada izgubili, terajuci mladica, Džeka, u borbu svog života kako bi ih zaustavio. Boreci se za kraljevstvo, njen narod i ljubav hrabre princeze, on dolazi licem u lice sa nezaustavljivim ratnicima, za koje je mislio da postoje samo u legendama i dobija šansu da postane i sam legenda.
Na repertoaru vikendom od 17.05 h.

ZAMBEZIJA 3D - Na rubu veličanstvenog vodopada, smestio se užurbani grad ptica pod imenom Zambezija. Poznat kao najsigurniji grad u Africi, Zambezija postaje mali raj u kojem ptice svih vrsta i boja žive u harmoniji i miru.
Naš junak Kai (mladi sokol), usprkos protivljenju svoga oca, odluči napustiti tu utvrdu mira u želji da se pridruži prestižnom jatu čuvara. Ubrzo otkriva kako ga tehnika letenja ne čini najboljim čuvarom već privrženost, hrabrost i odanost svome jatu.
Radnim danima u 17.30 , subotom i nedeljom od 11.00 i 12.30 I 15.40 h.

KRUDS 3D (SINHRONIZOVAN) - „The Croods“ je nova avantura iz radionice „Dreamworks Animation“, saga o porodici pećinskih ljudi, smeštena u fiktivnu praistorijsku eru.
Nakon što pomeranje kontinenata izazove promenu sveta koji poznaju, ova neobična i neustrašiva porodica kreće na putovanje i osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela. Kruds su neobični pripadnici vrste homosapiensa. „Oni su vrlo fizički spremni, ali mentalno imamo posla sa prilično početničkim umovima“, šali se Kris Sanders (Kako da dresirate svog zmaja) koji je režirao ovaj film u saradnji sa Kirkom Demikom (Svemirske šimpanze).
Film će se prikazivati vikendom u 14.00 h.

NAJPRISTUPAČNIJE CENE:
2D – 260 DINARA (sa Kupina karticom od utorka do petka: 230 din)
3D – 350 DINARA (sa Kupina karticom od utorka do petka; 300 din)
KUPINA DAN – SVAKOG PONEDELJKA 2D FILMOVI PO 200 DINARA, 3D ZA SAMO 280 DINARA!!!

Pored redovnog repertoara posetioci "Kupine" će imati prilike da svakog utorka u 21 h u maloj sali našeg bioskopa pogledaju najuspešnija ostvarenja sa prošlogodišnjih Festova, u okviru kinoteke, koju je "Kupina" organizovala u saradnji sa Niškim kulturnim centrom.

Prilažemo vam program za april:
2.4.Mesec (La luna) Bernardo Bertolucci
9.4. Krici i šaputanja (Viskningar och rop / Cries and Whispers) Ingmar Bergman
16.4. Kad bi...(If...) Lindsay Anderason
23.4. Idiotska noć (After Hours) Martin Scorsese
30.4. Svedok (Witness) Peter Weir

Cena karte je 150 dinara.

Takođe u saradnji sa NKC-om, u "Kupini" će se u periodu od 25. do 30. aprila održati DANI AUSTRIJSKOG FILMA. Gledaoci će imati prilike da pogledaju sledeća filmska ostvarenja sa austrijskog područja:

25.4. u 21.00 MOJ NAJBOLJI NEPRIJATELJ (109') sala 2

26.4. u 21.00 DISANJE (94') sala 2

27.4. u 21.00 SVE NEVIDLJIVE STVARI(89') sala 2

28.4. u 19.00 FALSIFIKATORI - Die Falscher (98') sala 2

29.4. u 18.00 TVOJA LEPOTA NE ZNAČI NIŠTA (86') sala 1

30.4. u 18.00 FALKO (109') sala 1


Cena karte: 150 dinara.

UPIS U ŠKOLE U TOKU - škola glume za decu i odrasle, škola muzike (bas gitara, gitara, hor, pevanje, klavir), škola baleta, ORO, yoga -
više informacija na 064 16 219 16

Časovi joge sa sertifikovanim instruktorkom Marijom Obradović krenuli su u ponedeljak 18.marta od 18.30 h (tri puta nedeljno: ponedeljak, sreda, petak).

Obaveštavamo vas da je u toku upis u školu režije, kamere, montaže i glume. Predavanja će držati diplomirani reditelj Igor Pešić, a časovi će pre svega biti namenjeni mladim ljudima koji se spremaju za prijemni ispit za FDU ili Akademiju umetnosti.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...