•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar Kupina bioskopa od 18.07. do 24.07.2013.

18. jula, u četvrtak, Nišlije će u bioskopu „Kupina“ moći da pogledaju premijere čak 2 žestoke akcije!

R.I.P.D. – PANDURI ZA MRTVAKE 3D 20.15 h – Džef Bridžis i Rajan Rejnolds imaju glavne uloge u natprirodnoj akcionoj avanturi “R.I.P.D. – Panduri za mrtvake”.
Džef Bridžis i Rajan Rejnolds imaju glavne uloge u natprirodnoj akcionoj avanturi “R.I.P.D. – Panduri za mrtvake”. Oni igraju dva policajca koje po smrti šalju u onostranu policijsku stanicu „za mrtvake“, kako bi zaštitili naš svet od sve destruktivnije plejade stvorenja koja odbijaju da mirno pređu na drugu stranu. Veteran Roj Pulsifer (Bridžis) proveo je celu karijeru u ovoj legendarnoj policijskoj stanici u kojoj juri za monstruoznim dušama koje se pametno maskiraju u obične ljude. Njegova misija je da uhapsi i izvede pred lice pravde specijalnu grupu kriminalaca koja pokušava da izbegne strašni sud tako što se krije među ljudima na Zemlji. Detektiv pred kojim je bila sjajna karijera, Nik Voker (Rejnolds) biće dodeljen Roju kao pomoćnik. Novi partneri će morati da razotkriju plan uništenja života kakav smo do sad znali i da na čudesan način ponovo uspostave kosmičku ravnotežu… ili da gledaju kako kroz tunel do zagrobnog života pristižu besne duše u pogrešnom smeru.

NAPAD NA BELU KUĆU 22.00 h – Na jednom čoveku je da spase život američkog predsednika. Belu kuću zaposela je paravojna formacija i tajni agent (Čening Tejtum) bori se kako bi zaštitio svog predsednika (Džejmi Foks).
Džon Kejl upravo je odbijen za svoj posao iz snova, u Tajnoj službi kao čuvar predsednika Džejmsa Sojera. Da ne bi razočarao svoju ćerkicu vestima, vodi je na obilazak Bele kuće, kada kompleks preuzima teško naoružana paravojna grupa. Sada, pošto je zavladao haos u vladi i vreme ističe, na Kejlu je da spase predsednika, svoju ćerku i državu.


REPERTOAR BIOSKOPA „KUPINA“ OD 18. DO 24. JULA 2013. GODINE:

Radni dan:
16.15 Univerzitet za monstrume 3D (110 min)
18.00 Bitka za Pacifik 3D (131 min)
20.15 R.I.P.D. – panduri za mrtvake 3D (97 min) PREMIJERA
22.00 Napad na belu kuću (137 min) PREMIJERA

Vikend:
12.00 Univerzitet za monstrume 3D (110 min)
14.00 Bitka za Pacifik 3D (131 min)
16.15 Univerzitet za monstrume 3D (110 min)
18.00 Bitka za Pacifik 3D (131 min)
20.15 R.I.P.D. – panduri za mrtvake 3D (97 min) PREMIJERA
22.00 Napad na belu kuću (137 min) PREMIJERA

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu