•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar Kupina bioskopa od 2. do 7. oktobra

TOKOM OVE FILMSKE NEDELJE PUBLIKA ĆE IMATI PRILIKU DA POGLEDA NAUČNO-FANTASTIČNO OSTVARENJE MARSOVAC: SPASILAČKA MISIJA SA MATT DAMON - om U JEDNOJ OD GLAVNIH ULOGA I ČUDESNU PRIČU O MALENIM PRIJATELJIMA KOJI IMAJU VELIKI ZADATAK - DA SPASU SUNCE I MESEC, MUN: ČUVAR MESECA.

MARSOVAC: SPASILAČKA MISIJA 3D

Tokom misije na Marsu, nakon zastrašujuće oluje posada svemirskog broda Ares ostavlja greškom astronauta Marka Vatnija (Met Dejmon) na nenastaljenoj planeti, pretpostavljajući da je umro. Međutim, Vatni je preživeo i našao se sam u zastrašujućim uslovima na planeti Mars. Sa malo namirnica, Vatni pokušava da opstane i pošalje signal na Zemlju da je živ.

MUN: ČUVAR MESECA

Kada faun po imenu Mun postane čuvar Meseca, nespretnom nezgodom u opasnost dovede i Mesec i Sunce. To iskoristi zli i korumpirani titan Nekrosa koji Sunce želi samo za sebe, čime će poremetiti ravnotežu dana i noći. Stoga Mune, uz pomoć prijatelja Glima i ratnika Sohonea, koji je ujedno čuvar Sunca, odlazi na uzbudljivu pustolovinu kako bi Sunce i Mesec vratio na njihovo mesto na nebu.
SINHRONIZOVANO!

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA.

2-7.10.

11.00 Mun: Cuvar meseca 3D
11.45
Malci 3D
12.30 Mun: Cuvar meseca 3D
13.30 U mojoj glavi 3D

14.00 Smotanko i Trapavko 3D
15.10 Malci 3D

15.30 Mun: Cuvar meseca 3D
17.00 Lavirint: Beg kroz zgariste 131'
17.30
Marsovac: Spasilacka misija 3D
19.15 Pored mene
20.00 Mladji referent
21.00 Marsovac: Spasilacka misija 3D
22.00 Everest
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...