•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 10. do 16. oktobra

Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova, jedna premijera i filmovi u okviru 15. Kids Fest-a:

  1. ,,Džoker” – pretpremijerne projekcije filma ,,Džoker” doživele su neviđen uspeh. Od četvrtka, ovo ostvarenje naći će se na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx. Studio Warner Bros. Pictures donosi neispričanu priču o najpoznatijem negativcu Gotam City-ja - Džokeru. ,,Džoker” je filmska priča u kojoj ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog standup komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati. Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu, njemu se čini da je nasilje jedino rešenje.

Trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=nQxgUrEwkzw

  1. ,,Blizanac” - inovativni akcioni triler u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvideti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

Trejler filma: https://youtu.be/9TUYa1uwVIo

  1. ,,Lov” - Kako bi pomogao u rehabilitaciji mladih po pitanju njihovog ponašanja, Tobi je poslat na ostrvo koje navodno nije naseljeno. Kada otkrije da na njemu ipak nije sam, takvo saznanje može ga koštati života.

Trejler filma: https://youtu.be/pvuWghssXrE

PREMIJERNO

  1. ,,Grdana: Gospodarica zla” 3D - Premijernae projekcija bajke „Grdana: Gospodarica zla“ koja će nas iznova očarati, održaće se u bioskopima Cineplexx I to, sinhronizovana verzija sa početkom od 18 časova I titlovana sa početkom od 20:20 časova.

Radnja filma odigrava se u čuvenom kraljevstvu, koje će se izmova zameriti našoj omiljenoj vili. Odnos i ljubav koje je Grdana godinama gradila ugroziće postupci već nama poznatih likova, ali i novih. Priprema se venčanje Ružice i princa Filipa, koje će izazvati da Grdanina magija postane jača i ozloglašenija. Anđelina Džoli reprizira svoju briljantnu ulogu zle kraljice zajedno sa Eli Fening koju ponovo gledamo kao Ružicu.

Trejler filma: https://youtu.be/SQf4acUhEsc

15. KIDS FEST U BIOSKOPU CINEPLEXX NIŠ

  1. Tradicija održavanja dečijeg filmskog festivala se nastavlja i ove jeseni, jer najmlađa publika - uvek zainteresovana za kvalitetan kulturni sadržaj - to i zahteva! U periodu od 14. do 20. oktobra u svim bioskopima Cineplexx održava se jubilarni 15. KIDS FEST koji ove godine poručuje "Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo"! Detaljan program Kids Fest-a nalazi se u prilogu.

Individualna cena ulaznice u bioskopu Cineplexx Niš za 2D projekcije iznosi 200 dinara, za 3D 300, dok je za organizovane posete cena za 2D 180 dinara, a za 3D 280 dinara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....