•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 1. do 7. jula

PROČIŠĆENJE: ZAUVEK
Iskočivši iz rekordno uspešnog uspeha Prvog Pročišćenja 2018. godine, Blumhausova zloglasna teroristička franšiza baca se na inovativnu novu teritoriju, jer članovi podzemnog pokreta, koji više nisu zadovoljni jednogodišnjom noći anarhije i ubistava, odlučuju da preuzmu Ameriku neprekidnom kampanjom haosa i masakra. Niko nije bezbedan.
Adela i njen suprug Huan žive u Teksasu, gde Huan radi na ranču kao pomoćnik za bogatu porodicu Taker. Huan impresionira patrijarha Takera, Kejleba, ali to podgreva bes i ljubomoru Kejlebovog sina Dilana.
Jutro nakon Pročišćenja, maskirana banda ubica napada porodicu Taker - uključujući Dilanovu suprugu i njegovu sestru, prisiljavajući obe porodice da se udruže i bore se dok se zemlja spiralno uvlači u haos i Sjedinjene Države počinju da se raspadaju oko njih.

ZEC PETAR: SKOK U AVANTURU
Neko vreme je prošlo od kako su Petar Zec i Toma zakopali ratnu sekiru, barem prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti spostvenog vrta, Zec Petar otkriva celi novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči sve da rizikuje kako bi ga pronašla, Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

NEPRILAGOĐENI
Ričard Pejs (Pirs Brosnan) je lopov, poprilično jednostavan i neposredan. Iako je ponosan na činjenicu da krade samo od onih koji imaju osiguranje, jer na ih na taj način ne šteti direktno, ipak je činio greške svom životu. Žena ga je napustila, ćerka mu se zamerila, a na sve to, gotovo uvek biva uhvaćen. Nakon bežanja iz zatvora i jurnjave automobilima ulicama Los Anđelesa, Pejs zapada za oko Neprilagođenima – modernoj verziji Robin Hud družine. Oni mu nude mogućnost da pobegne FBI-u pod uslovom da im se pridruži u najvećoj pljački koju je svet video, a koja će uključiti pojavu terorističke organizacije, davno izgubljene ćerke Muslimanskog bratstva, lažnih identiteta, pranja novca, eksploziv, kamile... Ko su Neprilagođeni, šta planiraju sa svim zlatom koje ukradu i da li je Pejs samo mamac, ili ravnopravni novi član?

FATALNA
Hilari Svonk, dvostruka dobitnica Oskara®, u ulozi zavodnice sa opasnim planom. Napet i provokativan psihološki triler opisuje urušavanje savršenog života sportskog agenta Darena, nakon što mu zgodna policajka sa kojom je proveo burnu noć namesti ubistvo.

Bioskopski repertoar od 1. do 7. jula

Radni dani

Zec Petar: Skok u avanturu, sinh.

Zlica

Luka, sinh.

Luka 3D, sinh.

Neprilagođeni

Paklene ulice 9

Pročišćenje: Zauvek

Fatalna

- 12:20 16:00 18:00

17:00

13:20 15:10

- 14:10

22:10

19:30

22:00

20:00

Vikend

Zec Petar: Skok u avanturu, sinh.

Zlica

Luka, sinh.

Luka 3D, sinh.

Neprilagođeni

Paklene ulice 9

Pročišćenje: Zauvek

Fatalna

10:30 12:20 16:00 18:00

17:00

13:20 15:10

11:30 14:10

22:10

19:30

22:00

20:00

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...