•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 24. do 30. decembra

FANTASTIČNI POVRATAK U OZ
Godinu dana nakon što su ga Doroti i stanovnici Smaragdnog grada pobedili, zlikovac Urfin Jus pokušava da im se osveti.
Kako bi uspešno komandovao vojskom Urfinu nije potrebna samo magična knjiga, već i Dorotine srebrne papuče koje su sakrivene na sigurnom mestu u njenoj kući. Nažalost, njen gost Tim je veoma znatiželjan i sasvim slučajno pronalazi papuče koje ga zajedno sa Dortoti odvode u zemlju Oz.
Smaragdni grad i njeni građani ponovo su u nevolji.

ČUDESNA ŽENA 1984
Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC bioskopskog hita iz 2017. godine, koji je postao akcijski film sa najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala Peti Dženkins.
Za razliku od prvog filma, čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata, nastavak priče o Dijani Princ smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka. Ovaj film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno nova reinkarnacija Čudesne žene.

LETO 85
Na obali Normandije, Aleksis provodi odmor u luksuznom odmaralištu. Iako bi za njegove godine bilo normalno da uživa u avanturama i vodenim sportovima, Aleksis je sa svojim najboljim drugom sklopio pakt prijateljstva – zakletvu za ceo život.
Umesto da uživa u svojim pubertetskim željama, Aleksis mašta o smrti. Ipak, ovog leta će imati priliku da odraste i pronađe svoju prvu ljubav.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...