•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 29. oktobra do 04. novembra

STAN 32
Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote... U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.

ČISTILIŠTE
Program terapije, nazvan C.L.E.A.N. deluje direktno na mozak pacijenata.
Dr. Molenar i njegova koleginica Emili Kolman garantuju emocionalno i psihološko olakšanje, iako svako od njih ima različito tumačenje terapijskih metoda - Kolman ima klinički, dok se Molenar se više oslanja na upotrebu okultnog. Kriminalistički psiholog Noa Bišop prati troje svojih pacijenata sa odeljenja za kriminal u sanatorijum, verujući da program može nanovo poboljšati život ovih mladih zatvorenika.
Molenarov zlokobni plan je otvoreni „obrnuti egzorcizam“: pacijente želi da iskoristi kao razmenu za demonska stvorenja, koja čekaju duboko na imanju na kojem je sanatorijum izgrađen. Iako mnogi pacijenti misle da bi sve mogla biti halucinacija, Noa, uz pomoć Emili - njegove bivše učenice - mora da
ostane pri zdravoj pameti i spreči Molenarov brutalni tim upravnika da pripremi dolazak „zveri“.


VIKEND SA ĆALETOM
Kašika, sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom na to da ga nije viđao pet godina jer je zbog "malih komplikacija" imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.
Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće – da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao "pravi beogradski šmeker" od malog sakrije svoju bolest...

GLORIA MUNDI
Po izlasku iz zatvora, Danijel se vraća u svoju kuću u Marselju, gde se njegova kćerka Matilda upravo porodila. Matilda, koja radi pola radnog vremena u prodavnici, i njen muž Nikola, samostalni taksista, bore se da sastave kraj s krajem.
Situacija se pogoršava kada Nikolu napadnu drugi taksisti, njegovi suparnici. Sada je na Danijelu da traži pravdu za svoju porodicu.

Bioskop Vilin Grad – repertoar od 29. oktobra do 04. novembra

RADNI DANI

Vikend sa ćaletom

Čistilište

Gloria Mundi

Kućni patuljci: Operacija kolačići

Lesi se vraća kući

Stan 32

Trolovi: Svetska turneja 3D sinh.

18:00

20:00

22:10

22:30

18:30

14:40

17:00

16:10

20:30

15:10

VIKEND

Vikend sa ćaletom

Čistilište

Gloria Mundi

Kućni patuljci: Operacija kolačići

Lesi se vraća kući

Stan 32

Trolovi: Svetska turneja sinh.

Trolovi: Svetska turneja 3D sinh.

18:00

20:00

22:10

22:30

18:30

11:20

14:40

17:00

13:20

16:10

20:30

12:50

11:40

15:10

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...