•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 8. do 14. aprila

MORTAL KOMBAT
MMA borac Kol Jang, koji je navikao da dobija batine za novac, nije svestan svog nasleđa – tačnije, zašto je car Autvorlda, Šang Cung poslao svog najboljeg ratnika Sab Ziro-a, u lov na njega. U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kole biti snažan da otključa svoju arkanu - neizmernu snagu svoje duše - na vreme da spasi ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?
SAVRŠEN NEPRIJATELJ
Dok čeka svoj let na aerodromu u Parizu, uspešnom arhitekti Džeremiju prilazi jedna krajnje neobična i brbljiva devojka. Zbog njenog nasrtljivog ponašanja, Džeremi gubi let, a dok čeka sledeći avion, nikako ne uspeva da se otarasi dosadne neznanke. Iako se njihov susret čini slučajnim, uskoro će doći do zaokreta koji će njegov značaj transformisati u nešto mnogo opasnije.

Radni dani

Godzila protiv Konga

Duša, sinh.

Duša 3D, sinh.

Tom i Džeri, sinh.

Jedini izlaz

Savršen neprijatelj

Mortal Kombat

18:20

14:00

16:00

14:30

16:20

20:20

18:00 20:00

Vikend

Godzila protiv Konga

Duša, sinh.

Duša 3D, sinh.

Tom i Džeri, sinh.

Jedini izlaz

Savršen neprijatelj

Mortal Kombat

18:20

10:30 14:00

12:30 16:00

10:00 12:00 14:30

16:20

20:20

18:00 20:00

Podeli:



Preporucujemo