•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 07. do 13. aprila

MLADOST - Od 7. aprila
Dva stara prijatelja, Fred i Mik, su na odmoru u luksuznom hotelu u švajcarskim Alpima. Fred, kompozitor i dirigent, je u penziji. Mick je filmski reditelj i i dalje radi. Dok Mick pokušava da završi scenario za koji veruje da će biti njegov poslednji veliki film, Fred ne namerava da nastavlja svoju muzičku karijeru. Ali, neko po svaku cenu želi ponovo da ga čuje.

ŠEFICA - Od 7. aprila
Kad se ponovo pojavi na sceni i pokuša da se predstavi kao najnovija američka „slatkica“, neće svi koje je zavrnula moći tako lako da joj oproste i zaborave. Melisi Mekarti se pridružuju zvezde Kristen Bel, Piter Dinklidž i Keti Bejts. U režiji Bena Falkona, ova komedija je zasnovana na originalnom liku koji je stvorila Melisa Mekarti, a po scenariju koji je ona napisala zajedno sa Falkonom i Stivom Malorijem.

TI MENE NOSIŠ - Od 7. aprila
Dora je zanemarena devojčica koja mašta da postane fudbalski menadžer. U njen život se iznenada vraća otac s kojim neočekivano razvija blizak odnos. Ives nema predaha, jer joj jutra započinju brigom o ocu koji ima Alchajmerovu bolest. Njen život je ispunjen brojnim sitnim obavezama koje je iscrpljuju, a planovi za lepši život su sve više izvan dohvata. Nataša je uspešan TV producent koja očekuje svoje prvo dete. Zlokobne slutnje o zdravstvenom stanju se potvrđuju i započinje njeno suočavanje sa neizvesnom budućnošću.

PERNATA BANDA - Od 7. aprila
Kuko je bezbrižni tinejdžer papagaj kome je zanimljivije da prati televizijske junake nego da učestvuje u dosadnim kućnim poslovima. Kada pernata banda zapreti njegovom ocu da će mu oteti cirkusku arenu, Kuko odlučuje da jedino junak El Amerikano može da spase stvar i kreće na opasno putovanje kako bi ga doveo iz Holivuda.

Radni dani

Betmen protiv Supermena: Zora pravednika 3D

Braća po babine linije

Edi zvani Orao

Mladost

Ti mene nosiš

Šefica

Alvin I veverice: Velika avantura

Kung Fu Panda 3 3D

Pernata banda 3D

19:30

17:50

22:00

22:30

17:00

20:00

15:00

13:00 16:00

14:00


Vikend

Betmen protiv Supermena: Zora pravednika 3D

Braća po babine linije

Edi zvani Orao

Mladost

Šefica

Alvin I veverice: Velika avantura

Kung Fu Panda 3 3D

Pernata banda 3D

17:00 19:30

17:50

22:00

22:30

20:00

15:00

10:00 12:00 13:00 16:00

10:30 12:30 14:00

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu