•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar u Kupina bioskopu

U VREME ŠKOLSKOG RASPUSTA I GODIŠNJIH ODMORA, BIOSKOP KUPINA RADI PO VIKEND ŠEMI, ŠTO ZNAČI VIŠE TERMINA ZA NOVE I AKTUELNE FILMOVE! ISKORISTITE PRILIKU I NAREDNE FILMSKE NEDELJE POGLEDAJTE NEKE OD FILMOVA IZ NAŠE PONUDE!



JASON BOURNE

Met Dejmon se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi Džejsona Borna. Pol Gringras, reditelj „Bornove nadmoći" i „Bornovog ultimatuma", ponovo se pridružuje Dejmonu i režira novi nastavak Bornove franšize, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz senke.

ISTERIVAČI DUHOVA

Who you gonna call? Više od 30 godina kasnije, tačnije u julu ove godine, dolazi vreme za ženske ISTERIVAČE DUHOVA – novu filmsku verziju poznatog serijala ovaj put upotpunjenu vrhunskim ženskim komičarskim zvezdama predvođenim Melisom Mekarti, Kristen Vig, Kejt Mekinon i Lesli Džouns.
STAR TREK: IZVAN GRANICA 3D
Nastavak čuvene franšize, sa već poznatom ekipom i novim likovima, koji će u novoj avanturi otići izvan svih poznatih granica.

LEDENO DOBA: VELIKI UDAR 3D
Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova. SINHRONIZOVANO!
U POTRAZI ZA DORI 3D
Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori" vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić) i Marlinom (Branislav Platiša). Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA.

28.7.- 3.8.
11.30 Ledeno doba 3D
13.15 Ledeno doba 3D

15.00 U potrazi za Dori 3D
16.45 Ledeno doba 3D
18.30
Isterivaci duhova
20.30 Jason Born
22.30
Star trek 3D
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu