•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Replika Anđelininog vereničkog prstena u prodaji

Samo nekoliko dana nakon zvaničnog prikaza vereničkog prstena čuvene holivudske lepotice Anđeline Džoli, u prodaji su se pojavile replike pomenutog prstena. Naime, Gemvara, američka draguljarnica izrađuje i prodaje prsten koji podseća na Anđelinin. Cena pomenutog prstena je prilagođena tržištu i kupovnoj moći potreošača.

Tako se replika od srebra i kristala može nabaviti za 1.195 dolara dok se spekuliše da je Anđelinin partner Bred Pit originalni prsten platio između 250.000 i 500.000 dolara. Bred Pit, koji je inače osmislio sam izgled prstena, bi mogao da tuži draguljarnicu, ali još uvek nije poznato hoće li on to stvarno i uraditi. Zna se i to da je Bred punih godinu dana radio na osmišljavanju prstena sa kojim je zaprosio svoju sedmogodišnju partnerku Anđelinu i bio je uključen u svaki aspekt dizajniranja i nastanka ovog komada nakita kako bi osigurao da sve bude savršeno.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...