•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Resident Evil: Apocalypse (2004)

Mislila je da je slobodna... ali pogrešila je. Alice (Milla Jovovich) se budi iz groznog sna da bi shvatila da su se ostvarili njeni najgori strahovi - krvožedni ne-mrtvi, protiv kojih se borila zajedno sa bivšom elitnom vojnom jedinicom, okomili su se na grad oko tajnog postrojenja korporacije Umbrella. Alice otkriva da je i sama deo eksperimenta Umbrelle. Biogenetički je usavršena - što je upravo ono što će joj trebati. U srcu Raccoon Citya nalazi se grupica nezaraženih ljudi među kojima su Jill Valentine (Sienna Guillory), donedavna članica specijalnih jedinica STARS, i vođa STARS tima Carlos Oliveira (Oded Fehr). Bore se za život protiv najezdi ne-mrtvih i još smrtonosnijih i bržih Lickersa. Grupa ima sve manje sreće, a ponestaje im i resursa, ali Alice ih spašava i oni započinju borbu za opstanak i beg pre nego što Korporacija izbriše svoj eksperiment sa lica zemlje. Njihova jedina nada nalazi se unutar Raccoon Citya - Dr. Charles Ashford (Jared Harris), jedan od vodećih naučnika Korporacije, pomoći će im u begu pod uslovom da oni pronađu njegovu ćerku.

Žanr:akcija, horor, naučna fantastika
Godina:2004
Reziser:Alexander Witt
Scenario: Paul W.S. Anderson
Uloge:Milla Jovović, Sienna Guillory, Eric Mabius
Uzrast:R
Award:1 osvojena
Studio: Constantin Film Produktion
Zemlja:Nemačka
Jezik:Engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...