•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Revija filmova za decu u bioskopu „Fontana“

U bioskopu „Fontana“ na Novom Beogradu od 4. do 14. oktobra na programu će biti revija filmova „U susret KIDS FESTU“, tokom koje će posetioci moći da vide najgledanije filmove sa prethodnih izdanja Dečijeg filmskog festivala.

Svi filmovi na reviji su sinhronizovani, a među ostvarenjima su „Magija Vinks“, „Đole iz džungle“, „Niko i put ka zvezdama“, „Božić Bata i čarobni panj“, „Sunčani Beri i disko gliste“, „Miš Perez i vila Zubić“, „Jona jona pingvin“, „Eleonorina tajna“, „Magična vrteška“, „Lisi i uvrnuti vladar“, „Otmica“, „Duboko u šumi“.

Deo revije su i 3D filmovi „Titef 3D“, „Družina Živka Žabojeda 3D“ i „Legenda o kung-fu zeki 3D“.

8. Dečiji filmski festival KIDS FEST održava se od 15. do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i ostalim gradovima u Srbiji. Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Delta City“, „Kolosej“, „Roda Cineplex“ i Dvorani Doma sindikata u Beogradu, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop „Vilin Grad“.

Kao i uvek, KIDS FEST će svojoj publici predstaviti najbolja ostvarenja iz raznih zemalja, a osim zanimljivih filmova u bioskopima ih očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni!

Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA je www.kids-fest.com.

mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu