•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ridley Scott potvrdio da će biti filma "Prometej 2", ali tek za godinu ili dve

Ridley Scott ozbiljno se primio sf tematike kada je napravio prošlogodišnji avanturistički hit Prometej, koji je naišao na podeljena mišljenja kritike, a i gledaoca. Scotta to nije nimalo obeshrabrilo jer se vrlo brzo počeo pričati o nastavku koji je moŽe se reći već izvestan.

Noomi Rapace je izjavila početkom godine da je već pričala sa rediteljem o nastavku i da se scenario već unajveće piše ali i da je u pripremi i istoimeni strip koji će nastaviti priču.

Ridley Scott je izjavio: "Prometej 2 je napisan. Imam već dva filma koji su spremni tako da će nastavak Prometeja biti negde 2014. ili 2015. godine"

Jedan od ta dva film u pripremi je Exodus koji očekujemo 2014. godini, u čijoj glumačkoj postavi se nalaze Christian Bale kao Mojsije, John Turturro kao faraon Seti, Sigourney Weaver je Setijeva žena Tuya, a Joel Edgerton faraon Ramzes.

Što se drugog projekta tiče, pomenuo je kako postoji jedan vrlo dobro napisan roman, jedna od vrhunskih sf knjiga Joea Haldemana, The Forever War, čija radnja se bazira na intergalaktičkom ratu između ljudi i zagonetne rase Tauran, za čiju filmsku adaptaciju već imaju dosta dobru prvu verziju. "Smatram da sam predugo bio van naučno-fantastičnog žanra i da je bilo vreme da mu se vratim. Prometej je za mene bio fantastično iskustvo. U drugom delu možemo razraditi i nadograditi tu veliku priču.", dodao je Scott.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila