•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ridley Scott priprema kratke SF filmove za YouTube

Ridley Scott i njegova produkcijska kompanija Ridley Scott Associates (RSA) najavili su partnerstvo sa YouTubeom i kanalom Machinima. Reditelj "Aliena“, "Gladiatora“ i još niza uspešnih filmova pripremiće 12 kratkih SF filmova, piše Buzzfeed.

Predsednik Machinime, Allen DeBevoise, okarakterisao je ovo partnerstvo kao jedinstven inkubacijski model u kome će biti rođene nove SF franšize.

Scott će biti izvršni producent franšize i izabraće reditelje u konsultaciji sa predsednikom RSA Julesom Dalyjem i izvršnicima Machinime.

Saradnja sa Scottom je premija za mrežu YouTube, koja je uprskos svojoj ogromnoj publici (2,6 milijarde pregleda videa i 262 miliona posetilaca) i dalje samo mreža na koju korisnici stavljaju svoje snimke. Machinima je već imala dogovore sa franšizama poput "Battlestar Galactica“ i "Mortal Kombat“, ali je Ridley Scott ipak najveće ime sa kojim su do sada sarađivali.

Machinimin ugled sada može samo vrtoglavo porasti zahvaljujući saradnji sa rediteljom poznatim po tome što proizvodi sadržaj idealan za ciljanu publiku (muškarci između 18 i 34 godine), dok će Scott i RSA sada imati pristup širokoj Machiniminoj publici i priliku da uđu u svet internet videa.

"Kako novi mediji menjaju način na koji se publika povezuje sa filmovima i filmašima, Machinima je idealan partner za nas u pokušaju novog načina pružanja originalnog sadržaja fanovima“, rekao je Scott.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...