•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ridli Skot i Stiven Najt rade na seriji o Drugom svetskom ratu

Ridli Skot i Stiven Najt udružiće snage na radu u seriji od 10 epizoda pod nazivom “Roads to Freedom”.

Serija će pratiti priču o Drugom svetskom ratu kroz nekoliko međunarodnih perspektiva, temeljena na knjigama Sir Entonija Bivora.

Namera je ispričati priču koristeći sveže i jedinstvene prikaze. Iako se većina holivudskih ratnih filmova fokusira na američke i britanske napore, “Roads to Freedom” prikazaće brutalnu stvarnost iz više uglova, sa likovima ne samo iz SAD-a i Velike Britanije, već i iz Rusije, Nemačke, Francuske i drugih zemalja širom sveta.

To uključuje žene i decu koji su se borili za preživljavanje, a naglasak je na čovečnosti i likovima povezanima jednom dramatičnom pričom. Neke će linije priče biti neugodne, ali herojske, a trka između Istoka i Zapada za zauzimanje Berlina rasvetliće ono što je postao temelj hladnog rata.

Skot planira režirati prvu epizodu serije, a Najt i Bivor napisaće sve epizode.

Biverove knjige prodane su u više od osam milion primeraka na 33 jezika, a uključuju međunarodne bestselere kao što su “D-Day – The Battle for Normandy”, “Paris After the Liberation”, “Arnhem – The Battle for the Bridges” i druge.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...