•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rimejk Wolfman-a udružuje Ryan Gosling-a sa režiserom filma Invisible Man

The Wolfman remake brzo dobija svoju realizaciju. Universal Pictures i Blumhouse Productions su namamili Leigh Whannell-a da režira nadolazeći film o monstrumu, u kojem je Ryan Gosling glavna zvezda. Gosling, objavlјeno je u maju, radi na razvoju projekta, sa različitim filmskim stvaraocima na različitim aspektima filma. Whannell se sada pojavio na čelu za još jednu ekranizaciju klasičnih Universal čudovišta.

Prema najnovijem izveštaju, Leigh Whannell će režirati Wolfman-a sa Ryan Gosling-om u glavnoj ulozi, film zasnovan na kinematografskom klasiku iz 1941. godine. Ranije je objavlјeno da će ovaj novi film biti postavljen u današnje vreme, sa poređenjima koja su napravljena u odnosu na Jake Gillenhaal-ov Nightcrawler. Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo (Orange is the New Black) su postavlјene da napišu scenario.

Kaže se da je projekat ubrzan, sada kada postoji pravi tim. Whannell-u je, kako se navodi, ranije ponuđen film, ali on ga je odbio. Kada je zatraženo da ponovo razmotri, ton mu se promenio. Vodeći Blumhouse-a Jason Blum, na Twitter-u, imao je dve jednostavne reči o projektu.

"Vežite se."

Za Leigh Whannell-a ovo predstavlјa još jedan ogroman Universal Monsters projekat koji ga cementira kao jednog od najtraženijih režisera. Whannell, jedan od ko-tvorca Saw franšize, nedavno je režirao The Invisible Man-a. Obnova klasičnog horora pokazala se ogromnim hitom i kritički i komercijalno, donoseći 124 miliona dolara na blagajnu nasuprot budžeta od samo 7 miliona dolara. Whannell ima skloplјen na prvi pogled ugovor u Blumhouse-u koji pokriva filmske i TV projekte. Whannell je takođe nedavno angažovan da preuzme Upgrade TV seriju po istoimenom filmu.

Universal već neko vreme traži da reboot-uje njegove stabilne klasične monstrumfranšize Prvobitno je to podrazumevalo veliki budžetski kinematografski univerzum, nazvan Dark Universe. Započeo je i završio sa Tom Cruise-ovim The Mummy, koji je bio kritičko i komercijalno razočaranje. S obzirom na uspeh The Invisible Man-a, studio koristi pristup da uspešne autore ne treba menjati.

Ryan Gosling nedavno je glumio u filmu First Man-u kao legendarni astronaut Neil Armstrong. Neke od njegovih poslednjih uloga uklјučuju i filmove The Nice Guys, La La Land i Blade Runner 2049. Trenutno nema reči o tome ko bi još mogao da glumi pored Gosling-a. Takođe nije jasno kada bi uskoro mogla da počne realizacija projekta. Studiji još uvek u velikoj meri pokušavaju da smisle kako da bezbedno nastave produkciju. Ali čini se da Universal namerava da ne gubi vreme na tome da to pokrene.

Legendarni film, klasik kinematografije, The Wolf Man prvobitno je objavlјen 1941. godine, a režirao ga je George Waggner, sa Lon Chaney Jr. i Bela Lugosijem u glavnim ulogama. Remake, The Wolfman, nastao je 2010. godine, a u glavnoj ulozi je bio Benicio del Toro. Na kraju je, taj rimejk, pretrpeo težak neuspeh.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...