•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rimejk filma „Red Dawn“

Septembra meseca najavljen je rimejk „Red Dawn“, koji će režirati Dan Bradley. Obzirom da je kompanija MGM bankrotirala, FilmDistrict preuzeo je naslov. Pitanje je bilo, da li će, i kada će film doći u bioskope pored svih vas? I evo dogovora! 02/11/2012/

Chris Hemsworth, Adrianne Palicki, Josh Hutcherson, Josh Peck, Isabel Lucas, Jeffrey Dean Morgan i Brett Cullen, sve glumac do glumca, izazvao je kontraverzu (omiljena reč na zapadu kao i „osuđujemo“) kada je objavljeno da će se digitalno izmeniti mesto koje predstavlja nitkovsko gnezdo, Kina, u Severnu Koreju.

Naravno, i ovde se komandosi bore i ruše, jer ako je suditi prema američkim filmovima oni ne umeju ništa da izgrade.

Zanimljivo je da je Chris Hemsworth postao ime nakon filma „Thor“, a opet, njegova dva filma nakon toga, „Red Dawn“ i „Cabin in the Woods“, ni da guknu! Obzirom da ga čekaju „Snow White and the Huntsman“, kao i „The Avengers“ 2012., može se očekivati da će slava ovog australijskog glumca potrajati još do 2013.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...