•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Riz Viterspun producira film o Barbiki

Holivudska glumica Riz Viterspun produciraće film o životnoj priči Rut Hendler, ženi koja je izmislila najpopularniju lutku na svetu – Barbiku.

Prema pisanju londonskog Gardiana, film će biti zasnovan na knjizi „Barbie and Ruth“ Robina Gerbera koja govori o Hendlerinom usponu u svetu biznisa.

Hendler je došla na ideju da napravi Barbiku gledajući kako se njena ćerka Barbara igra sa lutkama od papira. Smatrala je da će njena lutka omogućiti devojčicama da razvijaju maštu, ali i da će popuniti rupu koja je postojala na tržištu.

Barbika je prvu put prikazana 1959. na Sajmu igračaka u Njujorku. Kao i mnogi drugi uspešni proizvodi, i Hendlerina kreacija je na početku primljena sa rezervama od strane velikih kompanija, da bi ubrzo potom izazvala pravu pomamu, najpre na američkom, a odmah potom i na svetskom tržištu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...