•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Riz Viterspun se prisetila mračnih trenutaka na početku karijere

Danas je 43-godišnja glumica cenjeno lice šou-biza, sa osvojenim Oskarom, Emijem i Zlatnim globusom, a pre tri decenije, Riz Viterspun bila je tinejdžerka koja je tek započinjala karijeru.

Iako sada ima uspešnu karijeru, početak njenih glumačkih dana obojen je mračnim sećanjima. Kada su je u intervjuu za Vanity Fair pitali da li je opasno raditi tako mlad u svetu odraslih, Viterspun se rekla: "Strašne stvari su mi se desile. Bila sam napastvovana, maltretirana."

Ali teško joj pada da priča o tome, dodajući da ju je nedavno novinarka pitala zašto nije ranije izašla u javnost sa tim informacijama.

"A ja sam pomislila kako je zanimljivo da pričate sa nekim ko je to doživeo a onda i osuđujete način i odluku kako će neko da govori o tome. Govorite o tome kada ste spremni da to učinite", rekla je Viterspun za Vanity Fair, a prenosi E News.

Dodala je da je dotična novinarka napisala u svom tekstu da je sebična, jer nije o tome govorila ranije.

Glumica je takođe, spomenula da nije postojala ovakva društvena klima pre 25 godina kada je doživela seksualno uznemiravanje, i da društvene mreže pokazuju žrtvama nasilja da nisu same.

Viterspun trenutno glumi u seriji "The Morning Show" sa Dženifer Aniston, a takođe je i jedna od producentkinja serije.

Podeli:



Preporucujemo