•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rob Schneider: Robina Williamsa su ubili lekovi za Parkinsonovu bolest!

Supruga Robina Williamsa nedugo nakon njegove smrti, objavila je u službenom saopštenju, da je glumac patio od prvih simptoma rane faze Parkinsonove bolesti.

'Robin je uzimao lekove za teskobu i depresiju, a počeo je uzimati i lekove za Parkinsonovu bolest. Mnogi Robinovi prijatelji su uvereni da je upravo koktel lekova uticao na pogoršanje njegovog mentalnog stanja. On je uvek patio od depresije i zavisnosti, ali je tek nedavno započeo s lečenjem simptoma Parkinsonove bolesti. Ta kombinacija lekova bila je još sveža i neistražena', takođe je naveo izvor blizak glumcu za Daily Mail.

Njegova potparolka Mara Buxbaum ipak je odmah odbacila glasine prema kojima i njegova porodica sumnja da su lekovi koje je koristio uticali na njegovo samoubistvo.

Ubrzo nakon toga oglasio se i Williamsov dugogodišnji bliski prijatelj, glumac Rob Schneider na svom Twitter profilu.

'Sada kada možemo otvoreno pričati o tome: Robin Williams je koristio lekove za Parkinsonovu bolest, a jedna od glavnih nuspojava je samoubistvo!', zaključio je na svom profilu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...