•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert De Niro i John Cusack u filmu 'The Bag Man'

Napeti akcioni triler 'The Bag Man', poznatiji pod radnim nazivom 'Motel', predstavio se prvim trejlerom. David Grovic je za svoj rediteljski prvenac uspeo angažovati i velike glumačke zvezde poput Roberta De Nira i Johna Cusacka.

Radnja filma vrti se oko lopova i plaćenog ubice kom ezloglasni kriminalni boss da zadatak da odnese torbu punu novca u zabačeni motel i tamo čeka kontakt osobu da se pojavi. Ali stvari ne idu baš tako glatko, posebno nakon što upozna čudne tipove koji su takođe u motelu a pride i primi kod sebe u sobu i tajanstvenu ženu koja je u bekstvu.

U filmu uz Cusacka i De Nira glume i Crispin Glover i Rebecca Da Costa. Film je baziran na priči The Cat autorke Marie-Louise Von Franz po kojoj je James Russo napravio scenario koji su dodatno prepravili Paul Conway i reditelj Grovic.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu