•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Pattinson otkazao venčanje sa verenicom FKA Twigs?

Američki glumac Robert Pattinson, koji se proslavio po ulozi u filmu Twilight, navodno je prekinuo veridbu sa svojom verenicom, pevačicom FKA Twigs.

Par se trebao venčati ovog leta, ali navodno je Pattinson otkazao venčanje, otkrio je izvor blizak paru za In Touch.

"Sve vreme se svađaju, a Rob se oseća zarobljenim, tako da su planovi za venčanje bili veliki smor za njega", kazao je izvor.

Navodno FKA Twigs nije devojka za koju je on mislio da jeste, a "svoje je pravo lice pokazala za vreme planiranja venčanja."

"Ona nije devojka za njega. Jako je ljubomorna i on je premoren od toga da se stalno mora pravdati i objašnjavati za svaki postupak. On je još uvek mlad i shvatio je kako još uvek nije spreman da se smiri", ispričao je izvor za američke medije.

Par je vezu počeo u avgustu 2014. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....