•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Pattinson se propio zbog Kristen Stewart

Glumac je alkoholom pokušavao utopiti svoju tugu zbog neverne Kristen Stewart, a uteha ga je koštala zavisnosti.

Rob je bio u totalnom haosu kad se saznao da ga Kristen vara, pa je počeo piti kako bi zalečio slomljeno srce. Nije to bilo povremeno opijanje sa prijateljima, pio je kad bi bio sam kod kuće i uvek je uz sebe imao alkohol, prenosi Showbizspy.

Prijatelji su vrlo zabrinuti za njegovo zdravlje i uporno traže način kako da mu pomognu. Postao je toliko zavisan da na filmski set nosi votku i pije celi dan dok radi. Čak razmišlja o otvaranju ekskluzivnog bara u kojem će u miru moći i sam uživati ne brinući se gleda li ga ko.

Kristen uopšte ne pokušava pomoći Robertu jer ne vidi njegov problem sa pićem. Odnos im je vrlo nezdrav i prijatelji se nadaju da će Robert smoći snage ostaviti Kristen i prestati piti da bi spasio ne samo svoju glumačku karijeru, nego i život.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...