•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert de Niro je bio zavisnik od kokaina i veliki ženskaroš

Robert de Niro (71) slavu je stekao 80-ih godina ulogama u filmovima poput "Taksista", "Razjareni bik", "Lovac na jelene" i "Kum". Njegovim fanovima nije nepoznato da se glumac ozbiljno pripremao za svaku ulogu koju je igrao, pa je tako na primer do savršenstva naučio sicilijanski dijalekt za ulogu Vita Corleonea, a takođe im je poznato da je za ulogu taksiste izvesno vrijeme vozio taksi ulicama New Yorka.

Kada je njegov privatni život u pitanju ovaj glumac je uspevao da kroz dugu karijeru ostane misteriozan. Međutim, scenarista i reditelj Sean Levi u biografskoj knjizi "De Niro: A Life" otkrio je do sada nepoznate detalje o privatnom životu slavnog glumca.

Tako na primer, ovaj autor navodi da je za razliku od uloga grubijana i negativaca, koje je često igrao, glumac ustvari bio preosjetljiv i naprasit. Takođe knjiga otkriva da je slavni glumac imao ozbiljne probleme sa zavisnošću od kokaina. Problemi sa drogom za glumca su počeli na vrhuncu slave, nakon što je snimio "Razjarenog bika" i "Lovca na jelene".

A ni na emotivnom planu glumac nije beležio uspehe. Dva puta se razveo, a nakon što mu je propao prvi brak De Nira su povezivali sa mnogim ženama. De Niro je, kako navodi Levi, olako ulazio u veze i često je u isto vreme bio sa više žena odjednom. U knjizi je opisana njegova veza sa pevačicom Hellen Springs, koja mu je rodila kćerku Ninu. Uprkos tome što je zahtevao od nje da okonča trudnoću, pevačica je ipak rodila. Glumac joj je tada isplatio 50.000 dolara ali nije želio da se podvrgne testu za utvrđivanje očinstva. Tek deset godina kasnije, glumac se podvrgao ovom testu, nakon što ga je Springsova tužila za neisplaćenu alimentaciju - i otkrio da devojčica uopšte nije njegova. Takođe, autor tvrdi da je glumac bio često nasilan prema ženama.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...