•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robo-rimejk

Reditelj Jose Padilha obećava da će njegova obrada „Robocop-a“ ići u dobrom smeru. To što je rimejk u pitanju i što je samim tim skretanje u ćorsokače, stvar je preko koje se prelazi.

Brazilac tvrdi da neće samo ponoviti Verhoevenov rad iz 1987-e. Reditelj tvrdi da je prethodni obavio svoj posao tako čvrsto i snažno da nema potrebe dopuniti ga. Zato će svojim novim pogledom na policajca Padilha pokazati svet u kojem se sada nalazimo. Toliko priče ni oko čega.

Perhaps less encouragingly, he also says the film will raise some important issues.

Padilha je pomenuo još neke „dublje“ stvari kojima će prići ovim filmom ali su prilično neprijatne da se o njima javno piše.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...