•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'RoboCop Returns' koga će režirati Neill Blomkamp će imati R oznaku

Neill Blomkamp je potvrdio da će njegov predstojeći film, nastavak RoboCop Returns biti ocenjen na R. Originalni RoboCop je sjajna mešavina žanrova, to je sci-fi akcijski film sa velikim dozama satire, užasom i čak religioznom alegorijom. Režiser Paul Verhoeven uspeo je savršeno da balansira sve te tonove, i između totalno crnog humora i mnoštva krvoprolića, pružio je priču s velikim likovima i stvarnim srcem.

Na žalost, nijedan od nastavaka nije živeo do obećanja filma. RoboCop 2 je podigao nasilje u krvi, ali izvan nekih inspirisanih trenutaka, pokazalo se da je veliko razočaranje. RoboCop 3 se neobično okrenuo da prijateljski lik postane prijateljski i razblažio satiru i nasilje za rejting PG-13; ubio je seriju filmova za 20 godina. PG-13 reboot u glavnim ulogama Joel Kinnaman i Gary Oldman stigao je 2014, ali uprkos snažnoj glumačkoj ekipi i režiseru na čelu, bio je malo previše uredan i čist oko ivica da ostavi veliki trag, a planirani nastavak nikad nije stigao.
Sada je potvrđeno da će režiser Neill Blomkamp (District 9) preuzeti uzde za RoboCop Returns, koji će biti kao direktan nastavak originalu iz 1987. godine, a ignorisati ostale filmove. Scenario će se zasnivati na neiskorišćenoj verziji RoboCop 2 od pisaca Michael Miner-a i Ed Neumeier-a, koji će preraditi Justin Rhodes (Terminator 6). Nedostatak R-rejtinga predstavlja ogromnu tačku nastavka sa najnovijim RoboCop filmovima, ali kao odgovor na tweet dizajnera igara Cliff Bleszinski, Blomkamp je potvrdio da film neće praviti kompromis sa krvlju.

Ovo je mali ali utešan korak od kada je original RoboCop u osnovi bio svojina odraslih. Na površini, Blomkamp je jak izbor za materijal, pošto je zaljubljen u žanr, a svi njegovi prethodni projekti u određenoj mjeri imaju mešovitu satiru sa R-ocenjenom nasiljem. Režiser je takođe savijao svoje kreativne mišice serijom impresivnih kratkih filmova iz sopstvene produkcije kompanije Oats Studios, uključujući i mračnu priču vanzemaljske invazije Rakke i monster film Zygote.

Serija bi takođe mogla koristiti film koji vraća reputaciju karaktera nakon previše razočaravajućih nastavaka, a dok još nema reči o izboru glumaca, bilo bi lepo videti prvobitnu zvezdu Peter Veller-a koji će se vratiti i za RoboCop Returns. Izgleda da je alternativni nastavak sada nova vest u Holivudu, sa Halloween 2018 i Terminator 6 - obojica ignorišu greške prethodnih nastavaka da bi pričali nove priče.

RoboCop Returns trenutno nema datum objavljivanja, ali ćemo vas obaveštavati kako budu stizale novije informacije.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...