•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rocco Siffredi

Roko Sifredi (ital. Rocco Siffredi), (pravim imenom Roko Tano, rođen 4. maja 1964, u Italiji) je bivši porno glumac, danas reditelj i producent porno filmova. Prilikom odabira umetničkog imena, Roko je, navodno, bio inspirisan likom iz filma „Borsalino“ (1970), u kome je naslovnu rolu odigrao Alen Delon. Takođe je poznat i kao „italijanski pastuv“, što se naročito odnosi na njegov ud. Do 2005. igrao je u preko 1.300 porno-filmova.

Filmsku karijeru je otpočeo u Francuskoj, zatim je nastavio da snima u inostranstvu, na raznim drugim lokacijama, u Budimpešti, u Mađarskoj (danas se tamo nalazi sedište njegove producentske kuće Rocco Siffredi Produzioni), te u Montrealu (Kanada), Rusiji, Brazilu i u mnogim istočnoevropskim zemljama. U pornografskom svetu se pročuo po svojoj sklonosti ka analnom seksu, što je izgradilo njegov kult koji će ga pratiti tokom čitave karijere.

Njegovi filmovi su različite sadržine. Igrao je čak u ljubavnim avanturama i komedijama. Ipak, u svojim kasnijim filmovima, Roko pljuje žene, šamara ih, njegove partnerke se često guše u scenama oralnog seksa, vuče ih za kosu sve dok ne počnu da im suze oči. U retkim prilikama, Roko je i sam, na filmu, bio žrtva surovog seksualnog postupanja.

Mnogi smatraju da su filmovi koje Roko režira, kao i oni u kojima je igrao, postavili nove standarde u žanru pornografije. Mnogi njegovi filmovi počinju nežnim, romantičnim scenama. Zatim, u jednom trenutku, dolazi do naglog zaokreta u vidu maratonski dugog, nasilnog analnog seksa. Zaprepašćujući vrhunac podrazumeva takve radnje u kojima Roko fokusira kameru na raščepljen anus jedne od svojih partnerki, pljuje u njega, ejakulira i, najzad, u scenama koje teže da razbiju sve okove, traži od ostalih glumica da to poližu svojim jezicima. Još jedna osobenost njegovih filmova jeste pružanje prilike fanovima, koje odabere ekipa filma, da ejakuliraju po licu jedne ženske porno zvezde. Roko je otišao i korak dalje, kada je u filmu Never Say Never To Rocco Siffredi, u jednoj sceni u parku, zaustavio slučajnog prolaznika i pritom zatražio od glavne glumice da izvede scenu oralnog seksa sa njim.

Uprkos nasilnoj, brutalnoj prirodi Rokovih filmova, lako mu je polazilo za rukom da pronađe mlade evropske glumice voljne da se prihvate uloge. Širile su se glasine da su pojedine glumice bile prisiljene, pod pretnjom otkazom, da učestvuju u scenama analnog seksa s njim.

Sifredijev rad se može razvrstati u nekoliko zasebnih tematskih kategorija:

- Rocco's Initiations obuhvataju glumčev rad sa raznim mladim evropskim starletama koje navodno sreće na ulici, i kojima je to najčešće prvo pojavljivanje na filmu

- Rocco's True Anal Stories obuhvataju filmove Sifredija i ostalih glumaca sa iskusnijim (neki put i ne tako lepim) glumicama, koje pokazuju veću želju za analnim seksom

- Rocco - Animal Trainer je Sifredijeva najtvrđa kategorija, zahvaljujuću kojoj je stekao najviše slave u Americi. To je serija filmova u kojima igraju najiskusnije glumice, oguglale na razne perverzije. Tu je stavljen naglasak na svirep, sadistički seks u kome dominiraju scene sa snažnim šamaranjima i vučenjem za kosu, kao i bolnim analnim seksom. U filmu Animal Trainer 15, Roko upražnjava naporan analni seks sa američkom porno-glumicom Džul De Nil i u završnoj sceni gura njenu glavu u ve-ce šolju, što mu pomaže, kako se čini, da postigne vrhunac.

Roko je jedan od retkih porno glumaca koji se uspešno oprobao i u klasičnom filmu. Iako je njegova gluma prevashodno bila namenjena heteroseksualnoj publici, uspeo je da svojim atraktivnim izgledom privuče dobar deo gej populacije. Godine 1999. se pojavio u kontroverznom filmu Romansa X. Zatim je usledila još jedna uloga u filmu Anatomija pakla, istog reditelja.

Roko je od 1991. oženjen italijanskom porno glumicom mađarskog porekla i bivšom mis Mađarske Ros-om Caracciolo. U junu 2005, Roko je obznanio da će se, radi svoje dece, povući iz pornografije i umesto toga usredsrediti na snimanje filmova i produkciju. Često je citirana njegova izjava: „Moja deca su sve starija i više ne mogu samo da im kažem: tata ide da zaradi novac za porodicu. Oni žele da znaju više od toga“.


Filmografija:
2012 Rocco's Psycho Teens 3 (video)
2012 Rocco's: Young Anal Lovers (video)
2012 Porn in the Hood
2012 Bitches in Uniform (video)
2012 Teens vs. Mamas: MILFs 50+ (video)
2012 Rocco's Psycho Teens (video)
2012 Rocco's World: Feet Obsession (video)
2011 Psycho Love 3 (video)
2011 Matrimonio a Parigi
2011 Rocco's Abbondanza: Big, Natural Boobs (video)
2011 Rocco's Power Slave 2 (video)
2011 Rocco: Puppet Master 10 (video)
2011 Rocco's POV 2 (video)
2011 Rocco's X-Treme Gapes (video)
2011 Slutty Girls Love Rocco 2 (video)
2010 Rocco's American Adventures (video)
2010 Rocco's Power Slave (video)
2010 Psycho Love 2 (video)
2010 Rocco: Puppet Master 8 (video)
2010 Rocco: Puppet Master 9 (video)
2010 Rocco Ravishes Hollywood (video)
2010 Rocco's Bitch Party 2 (video)
2010 Rocco's Dirty Teens (video)
2010 Rocco's Double Anal Festival (video)
2010 Rocco's POV (video)
2010 Slutty Girls Love Rocco (video)
2010 Tori, Tarra & Bobbi Love Rocco (video)
2009 Rocco: Animal Trainer 27 (video)
2009 Rocco: Animal Trainer 30 (video)
2009 Rocco: Animal Trainer 31 (video)
2009 Rocco: Puppet Master 7 (video)
2009 Rocco Ravishes LA (video)
2009 Rocco Ravishes the Czech Republic (video)
2009 Rocco's Back! (video)
2009 Rocco's Bitch Party (video)
2009 Rocco's Lost Movie (video)
2008 Rocco's Breaking Ass in St. Petersburg (video) (uncredited)
2008 Rocco: Animal Trainer 24 (video)
2008 Nasty Tails 8 (video)
2008 Eskade: The Submission (video)
2008 Rocco: Animal Trainer 25 (video)
2008 Rocco: Puppet Master (video)
2008 Rocco's Intimacy 2 (video)
2007 Nasty Tails 7 (video)
2007 Fashionistas Safado: Berlin (video)
2007 99 francs
2007 Nasty Tails 6 (video)
2007 Furious Fuckers: Final Race (video)
2007 Obsession with Teen Supersluts (video)
2007 Rocco's Dirty Dreams 6 (video)
2007 Rocco's Intimacy (video)
2007 University Sluts of St. Petersburg 2 (video)
2006 Dirty Dreams 5 (video)
2006 Fashionistas Safado: The Challenge (video)
2006 Emperor (video)
2006 Nasty Tails 4 (video)
2006 Dirty Dreams 3 (video)
2006 Briana Loves Rocco (video)
2006 Rocco: Animal Trainer 21 (video) (uncredited)
2006 Rocco's Initiations 10 (video)
2006 More Sluts in Ibiza (video)
2006 Rocco: Animal Trainer 20 (video)
2006 Best Point of View (video)
2006 Dirty Dreams 4 (video)
2006 Kelly's Lost Movie (video)
2006 Rocco: Animal Trainer 22 (video)
2005 Dirty Dreams (video)
2005 Rocco: Animal Trainer 19 (video)
2005 She-Males Invade Italy (video)
2005 Nasty Tails (video)
2005 The Lady and Her Tramps 2 (video)
2005 Rocco: Animal Trainer 18 (video)
2005 Rocco Ravishes Ibiza (video)
2005 The Lady and Her Tramps (video)
2005 Rocco: Animal Trainer 17 (video)
2005 Dark Side of Rocco (video)
2005 Nasty Tails 2 (video)
2005 Rocco: Top of the World (video)
2005 Who Fucked Rocco? (video)
2004 Rocco: Animal Trainer 16 (video)
2004 True Anal Stories 23 (video)
2004 Initiations 9 (video)
2004 Rocco Meats the Princess (video)
2004 Deep Inside Celeste (video)
2004 True Anal Stories 22 (video)
2004 Initiations 8 (video)
2004 Fuckin' Funny (video)
2004 Rocco's True Anal Stories 21 (video)
2004 Rocco Meats Suzie (video)
2004 Rocco: Animal Trainer 14 (video)
2004 Anatomy of Hell
2004 Rocco's True Anal Stories 20 (video)
2004 Lexie and Monique Love Rocco (video)
2004 Rocco Meats Trinity (video)
2003 Hardest Scenes (video)
2003 Rocco: Hazardous Duty (video)
2003 Initiations 7 (video)
2003 Rocco: Animal Trainer 13 (video)
2003 Reverse Gangbang 3 (video)
2003 True Anal Stories 19 (video)
2003 Rocco: Animal Trainer 12 (video)
2003 Rocco: Animal Trainer 11 (video)
2003 Initiations 6 (video)
2003 Rocco Ravishes Prague (video)
2003 Rocco: Live in Prague (video)
2003 Perversion in Paris (video)
2002 Initiations 5 (video)
2002 The Fashionistas (video)
2002 The Ass Collector (video)
2002 True Anal Stories 16 (video)
2002 Rocco: Animal Trainer 9 (video)
2002 True Anal Stories 18 (video)
2002 Rocco in London (video)
2002 Reverse Gang Bang 2 (video)
2002 Initiations 4 (video)
2002 Rocco: Animal Trainer 8 (video)
2002 True Anal Stories 15 (video)
2002 Rocco: Animal Trainer 10 (video)
2002 Rocco Supermoto Hard (video)
2002 True Anal Stories 17 (video)
2001 Rocco: Animal Trainer 7 (video)
2001 The Dangerous Sex Date
2001 Rocco Ravishes Prague 4 (video)
2001 Rocco: Animal Trainer 6 (video)
2001 True Anal Stories 14 (video)
2001 Way to Love (video)
2001 Rocco Ravishes Prague 3 (video)
2001 True Anal Stories 13 (video)
2001 Reverse Gang Bang: Twenty Girls for Rocco & Nacho (video)
2001 Rocco Ravishes Prague 2 (video)
2000 Rocco: Animal Trainer 4 (video)
2000 Buttman & Rocco Go to Montreal (video)
2000 Rocco Invades Poland (video)
2000 Rocco Meats an American Angel in Paris (video)
2000 Dirty Anal Kelly in Rome 2 (video)
2000 True Anal Stories 12 (video)
2000 True Anal Stories 11 (video)
2000 True Anal Stories 10 (video)
2000 Rocco: Animal Trainer 2 (video)
2000 Best of Lenka 3 (video)
2000 Best of Olivia Del Rio (video)
2000 Captain Organ (video)
2000 Giant Links (video)
2000 Hardliner (video)
2000/II Initiations 3 (video)
2000 Rocco's Cocktales 6
2000 Sexual Superstars (video)
2000 Taylor Loves Rocco (video)
1999 Buttman & Rocco's Brazilian Butt Fest (video)
1999 The Final Assault (video)
1999 Romance
1999 True Anal Stories 5 (video)
1999 True Anal Stories 4 (video)
1999/II Initiations 1 (video)
1999 Rocco's Initiations 2 (video)
1999 True Anal Stories 6 (video)
1999 True Anal Stories 7 (video)
1999 True Anal Stories 8 (video)
1999 True Anal Stories 9 (video)
1999 When Rocco Meats Kelly 2: In Barcelona (video)
1999 Www.roccofunclub.com (video)
1998 Buttman's Rolling Cheeks (video)
1998 The Best of Rocco (video)
1998 Buttman's Big Butt Euro Babes (video)
1998 Calamity Jane (video)
1998 Crema batida (video)
1998 Erotic Dorian Gray (video)
1998 Prima e dopo la cura (video)
1998 Joe D'Amato's 'Outlaws' (video)
1998 Rocco Never Dies I (video)
1998 Rocco Never Dies II (video)
1998 True Anal Stories 1 (video)
1998 True Anal Stories 2 (video)
1998 True Anal Stories 3 (video)
1998 When Rocco Meats Kelly (video)
1997 Rock and Roll. Rocco Part II (video)
1997 Rocco: More Than Ever 2 (video)
1997 Buttman in Barcelona (video)
1997 Rocco's Private Fantasies (video)
1997 Rocco More Than Ever (video)
1997 Analgiganten (video)
1997 Exploded Passion (video)
1997 The Best of Sandy (video)
1997 Buda (video)
1997 Buttman's Favorite Big Tit Babes (video)
1997 Buttman's Favorite Black Girls (video)
1997 Rocco's Ghost
1997 Private Fantasies 2 (video)
1997 Rocco e le storie tese (video)
1997 Rocco the Italian Stallion
1996 Torero (video)
1996 Buttman's European Vacation 3 (video)
1996 The Iron Man (video)
1996 Miss Erotica (video)
1996 Jenteal Loves Rocco (video)
1996 Anal Island (video)
1996 Anal Island 2 (video)
1996 Anal Princess (video)
1996 Bend Over Babes 4 (video)
1996 Buttman's Big Tit Adventure #4 (video)
1996 Chasey Loves Rocco (video)
1996 Deep Inside Juli Ashton (video)
1996 Jenna Loves Rocco (video)
1996 La cameriera, la modella, e la... (video)
1996 Le combat des chefs (video)
1996 Milly: Photo Live (video)
1996 Miss Liberty (video)
1996 Nikki Loves Rocco (video)
1996 Rock and Roll. Rocco Part I (video)
1996 Tabatha and Her Friends (video)
1996 The Last Fight (video)
1995 Rocco Goes to Prague (video)
1995 The Bodyguard (video)
1995 Super Girls of Sibylle (video)
1995 30 Men for Sandy (video)
1995 Ashlyn Rising (video)
1995 Bed & Breakfast (video)
1995 Buttman's Big Butt Backdoor Babes
1995 Cyberanal (video)
1995 Deep Inside Crystal Wilder (video)
1995 Doppio contatto anale (video)
1995 Euroflesh 10: Rome After Dark (video)
1995 Exposure (video)
1995 Hamlet: For the Love of Ophelia (video)
1995 Kink (video)
1995 Nasty Nymphos #8 (video)
1995 Nylon (video)
1995 Reckless Passion (video)
1995 Sandy Insatiable
1995 Sex Alert (video)
1995 Tarzhard - The Return (video)
1995 The Voyeur 3 (video)
1995 Topless Stewardesses (video)
1995 Top Model (video)
1995 Trouble Maker (video)
1995 Uninhibited
1994 Luana la porcona (as Rocco Tano)
1994 Casa d'appuntamento... puttana dalla testa ai piedi
1994/I Secrets (video)
1994 L'écurie chaude des salopes déchaînées
1994 Adult Affairs (video)
1994 Anal Fever (video)
1994 Animalità... strane sensazioni
1994/I Backstage Pass (video)
1994 Booty 'Ho' (video)
1994 Bustin' Out My Best! (video)
1994 Buttman's British Moderately Big Tit Adventure (video)
1994 Carcere amori bestiali (video)
1994 Double Anal
1994 Ein Bett für Zehn (video)
1994 Forget Me Not (video)
1994 Intercourse with the Vampire (video)
1994 Intercourse with the Vampire 2 (video)
1994 Tarzan-X: Shame of Jane (video)
1994 Le casalinghe P... gli stalloni
1994 Marco Polo (video)
1994 Marquis de Sade
1994 Rocco Unleashed (video)
1994 Sarah & Friends 2 (video) (as Rocco Tano)
1994 The Quest (video)
1993 Private Love Affair (video)
1993 Chameleons
1993 30 maschi per Sandy
1993 A Few Good Women (video)
1993 Anal Delinquent (video)
1993 Anal party molto particolare
1993 Anal Siege (video)
1993 Anal Ski Vacation (video)
1993 Anal with an Oriental Slant (video)
1993 Bend Over Brazilian Babes (video)
1993 Bend Over Brazilian Babes 2 (video)
1993 Buttman Goes to Rio 4 (video)
1993 Buttwoman 5 (video)
1993 Casanova (video)
1993 Casanova 4 (video)
1993 Club DV8 (video)
1993 Club DV8 2 (video)
1993 County Line (video)
1993 Deep Anal (video)
1993 Deep Cheeks IV (video) (as Rocco Sifferdi)
1993 Deep Inside Carol Lynn (video)
1993 Deep Inside Deidre Holland (video)
1993 Deep Inside Dirty Debutantes 7 (video)
1993 Deep Inside Racquel Darrian (video)
1993 Diary of Casanova (video)
1993 Double Load (video)
1993 Facesitters 2 (video)
1993 Ladykiller (video)
1993 La putana (video)
1993 Little Magicians (video)
1993 More Dirty Debutantes 21 (video)
1993 New Wave Hookers III (video)
1993 Sex (video)
1993 Sex 2 (video)
1993 Sexophrenia (video)
1993 Seymore Butts and His Mystery Girl (video)
1993 Seymore Butts Is Blown Away (video)
1993 Seymore Butts Meets the Cumback Brat (video)
1993 Steele Butt (video)
1993 The Frat Girl of Double D (video) (as Rocco Sifredi)
1993 The Man Who Loved Women (video)
1993 The Rehearsal (video)
1993 The Serpent's Dream (video)
1993 WPINK-TV 4 (video)
1993 WPINK-TV 5 (video)
1992 La marquise est une vraie salope
1992 The Adventures of Mikki Finn (video)
1992 All Hands on Dick (as Rocco Carlucci)
1992 A Pussy Called Wanda 2 (video)
1992 Butt Freak (video)
1992 Buttman Goes to Rio 3 Oh! (video)
1992 Buttman's European Vacation 2 (video)
1992 Caldi istinti di una ninfomane di lusso
1992 Constat d'adultère (video)
1992 Das Monster & die Schönen (video)
1992 Ejacula la vampira
1992 Ejacula, la vampira
1992 Face Dance (video)
1992 Face Dance 2 (video)
1992 Girls (video)
1992 Grand Prix Fever
1992 Ho scopato un'aliena (video)
1992 Hotel Sex (video)
1992 Hot Shots (video)
1992 Il castello del piacere (video)
1992 Les menteuses (video)
1992 Queen of Hearts 3: Heartless (video)
1992 Seymore Butts Swings (video)
1992 Sodomania 2: More Tails (video)
1992 Valentina Valentina
1992 Wild Attraction (as Rock Malcovich)
1992 Wrapped Up (video)
1991 Steamy Windows
1991 Curse of the Cat Woman (video)
1991 Baby nata per godere ovvero la figlia libidinosa (credit only)
1991 American Buttman in London (video)
1991 Analita campagnola
1991 A Shot in the Mouth 2 (video)
1991 Bagnate davanti e di dietro (video)
1991 Private Detective
1991 Bend Over Babes 2 (video)
1991 Blow Job Betty (video)
1991 Buttman's European Vacation (video)
1991 Cheeks 5: Cop a Feel (video)
1991 Crossing Over (video) (as Rocco Safridi)
1991 La dottoressa (video)
1991 Pump (video)
1991 Snatch Shots
1991 Una donna chiamata cavallo
1990 Affamata
1990 Anal Nation
1990 As Dirty as She Wants to Be (video)
1990 Savage Attraction (as Rocco Tano)
1990 Bend Over Babes (video)
1990 Dirty Little Movies
1990 Ecstasy
1990 Elle préfère les vieux (video) (as Rocco Sifredi)
1990 Family Bestial Games
1990 House of Dreams (video)
1990 I Do 2
1990 L.A. Stories (video) (as Rocco Siffreddi)
1990 Night Trips II (video)
1990 Nothing Personal
1990 Oriental Night
1990 Rear Burner
1990 Sexterror (video)
1990 Total Reball (video)
1990 Tutte le provocazioni di Moana
1990 Tutti i frutti
1990 Ultimate Workout (video)
1989 Belle d'amour
1989 La Parisienne
1989 Les rendez-vous de Sylvia (video) (as Rocco)
1989 L'uccello del piacere ovvero l'uccello della felicità
1988 Una ragazza molto viziosa
1988 Deep Blue (as Tano Rocco)
1988 Il vizio preferito di mia moglie
1988 Karin e Barbara, le supersexystar
1988 Perfect Stranger
1988 Rhine Waltz
1988 Taste of the Best
1987 Fantastica Moana (uncredited)
1987 Attention fillettes...
1987 Barbara Dare's Roman Holiday
1987 Girl with the Million Dollar Legs
1987 Grand Prixxx
1987 Il vizio nel ventre
1987 Lust Italian Style (video)
1987 Moana la scandalosa
1987 Porsche: The Girl... the Car... the Legend (video)
1987 On My Lips
1987 Un desiderio bestiale
1986 Weekend in Capri (as Rocco Tano)

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 22. do 28....
CINEPLEXX VAM POKLANJA PUTOVANJA U NAJROMANTIČNIJE GRADOVE...
Jelena Gavrilović održaće koncert posvećen Sonji Savić...
52. FEST U CINEPLEXXU
OVE SEDMICE U CINEPLEXX BIOSKOPIMA VAS OČEKUJU FILMOVI SA...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. februara