•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rodney Trotter posećuje britanske noćne klubove

Pripitom maloletniku zabranjen je ulaz u jedan britanski klub nakon što je na ulazu pokazao lažnu ispravu na kojoj je bila slika glumca Nicholasa Lyndhursta, popularnog Rodneya Trottera iz legendarnih Mućki.

Incident se desio prošle subote u Newquayu, a obezbeđenje je, osim slike popularnog glumca, nasmejala i adresa navedena u lažnoj vozačkoj dozvoli - ona je glasila na ime popularnog lika iz serije, odnosno na ulicu Nelsona Mandele u naselju Peckham.

– Kad se pojavio bio je pijan. Predao je ispravu koju smo stavili na skeniranje za ispravnost i tada smo uočili fotografiju. Videvši lice Rodneyja Trottera pitali smo ga da li je to on. Odgovorio je potvrdno. Tražili smo da nam kaže datum rođenja, ali informacija nije odgovarala onome šta je upisano u vozačkoj dozvoli – kazao je radnik kluba koji je otkrio da neimenovani prestupnik ustvari nije bio maloletnik nego 52-godišnji muškarac.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...