•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ronu Hauardu još jedna zvezda na stazi slavnih

Reditelj filma „U srcu mora“, koji uskoro stiže na bioskopske repertoare, Ron Hauard, dobiće još jednu zvezdu na stazi slavnih u Holivudu.Ova izuzetna počast američkom reditelju, glumcu i dvostrukom oskarovcu biće ukazana 10. decembra na svečanosti na kojoj su svoje prisustvo već najavili njegovi najbliži prijatelji, producent Brajan Gejzer i glumac Majkl Kiton.Svoju prvu zvezdu na čuvenom bulevaru dobio je 1981. godine za ulogu Ričija Kaningema u kultnoj TV seriji Happy Days. Više od tri decenije kasnije, nova zvezda biće mu dodeljena kao nagrada za njegovo ogromno rediteljsko dostignuće.

Od 1977. godine, kada je prešao iza kamere, snimio je čitav niz zapaženih ostvarenja –Čaura, Vrba, Sirena, Apolo 13, Da Vinčijev kod, Blistavi um, Trka života...

Dodela druge zvezde na stazi slavnih poklapa se sa premijerom Hauardovog novog filma, U srcu mora sa Krisom Hemsvortom u glavnoj ulozi.

Šezdeset godina posle Džona Hjustona, 61-godišnji reditelj donosi priču o Mobi Diku, ali ovog puta zasnovanu na istinitim događajima.

Film govori o legendarnom putovanju posade kitolovca Eseksa, koja se 1819. godine otisnula duboko u Tihi okean, a čija je pustolovina poslužila kao inspiracija Hermanu Melvilu za njegov čuveni roman.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo